ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στη Μαγνησία: Σε κρίσιμη κατάσταση πατέρας δυο παιδιών που τον δάγκωσαν ποντίκια ενώ κοιμόταν

Η ενδοοικογενειακή βία και το πρόβλημα με τον αλκοολισμό-Ποια είναι η τραγική ιστορία που κρύβεται από πίσω

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στη Μαγνησία

Σοκάρει ένα απίστευτο οικογενειακό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε χώρα στη Μαγνησία, με «πρωταγωνιστή» έναν 50χρονο πατέρα με ακίνητη περιουσία, ο οποίος εκδιώχθηκε από την οικογένεια του, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με τον αλκοολισμό.

Όπως διαβάζουμε στο taxydromosgr, η υπόθεση είναι γνωστή στο χωριό του άντρα τον τελευταίο χρόνο, αλλά κανείς δεν μιλά.

Η κατάσταση είναι τόσο τραγική, που ο 50χρονος αν και είναι ευκατάστατος, λόγω του ότι σύζυγος και πεθερικά τον έχουν διώξει, αναγκάζεται να κοιμάται στο αυτοκίνητο, είτε μέσα σε ένα υπόγειο χωρίς πόρτες και παράθυρα. Για να πάρει έστω και τσιγάρι από το μαγαζί που είναι δικής του ιδιοκτησίας, ζητιανεύει από συγχωριανούς του.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», το πρωτάκουστο στα χρονικά των κοινωνικών υπηρεσιών δράμα, αποκαλύφθηκε μόλις πρόσφατα, όταν ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δαγκωμένος από ποντίκια, στο υπόγειο όπου έχει βρει καταφύγιο για να κοιμάται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος άντρας αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο πρόβλημα αλκοολισμού. Σύζυγος και πεθερικά, υποστηρίζουν ότι δημιουργούσε προβλήματα στο σπίτι και στα δύο ανήλικα παιδιά (έχει ένα αγοράκι και μία κόρη), όταν πίνει και μεθάει και ότι ζητούσε χρήματα.

Ο ίδιος έχει σπίτι, επιχείρηση τύπου μίνι μάρκετ και ακίνητη περιουσία, από την οποία όμως φέρεται να έχει εκδιωχθεί από σύζυγο και πεθερικά  τη στιγμή που άρχισε να πίνει.

Η σύζυγος φέρεται να του έχει αφαιρέσει τα κλειδιά του σπιτιού και της επιχείρησης. Δεν έχει καμία πρόσβαση στην περιουσία του, και ακόμη και για να πάρει τσιγάρα από το μαγαζί του αναγκάζεται να ζητιανεύει στο χωριό και να πηγαίνει να τα αγοράζει. Σε διαφορετική περίπτωση τον διώχνουν και μάλιστα βίαια. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο πεθερός του τον έχει χτυπήσει με τη μαγκούρα προκειμένου να φύγει από το μαγαζί και ότι έχει πέσει κι άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού.

Κυνηγημένος από το ίδιο του το σπίτι και τη δουλειά του, ο ίδιος είχε βρει καταφύγιο αρχικά στο σπίτι της αδερφής του στο ίδιο χωριό. Η αδερφή του μένει σε άλλη περιοχή και για να μπει μέσα, έσπασε πόρτες και παράθυρα. Πέρυσι, οι φθορές που είχε προκαλέσει και οι λογαριασμοί του ρεύματος που ήρθαν, ανάγκασαν την αδερφή του να του κλείσει την πόρτα. Η ίδια προσπάθησε να τον βοηθήσει σε νομικό επίπεδο, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά της νύφης της, προκειμένου να μπορέσει ο αδερφός της να επιστρέψει στη δουλειά του, στο μαγαζί του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάθε φορά που η υπόθεση έφθανε στο δικαστήριο, ο ίδιος φρόντιζε να την αποσύρει. Τα έβρισκαν προσωρινά με τη σύζυγό του και την επομένη, ξανάρχιζαν τα ίδια.

Την προηγούμενη εβδομάδα, δυνάμεις της αστυνομίας, κλήθηκαν για μία ακόμη φορά στο συγκεκριμένο χωριό. Ο 50χρονος είχε και πάλι σπάσει το παράθυρο για να μπει στο σπίτι της αδερφής του και η ίδια κάλεσε την αστυνομία.

Τότε διαπιστώθηκε ότι ο άντρας έφερε δαγκώματα από ποντίκια και οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί βοήθεια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 50χρονος κοιμάται σε ένα υπόγειο, χωρίς πόρτα και παράθυρα. Τον χειμώνα, Ιανουάριο μήνα, με το χιόνι στην περιοχή να έχει φτάσει τους 60 πόντους, εκείνος την έβγαζε στο αυτοκίνητο.

Η ιστορία είναι κοινό μυστικό στο χωριό, ωστόσο κανείς δεν θέλει «μπλεξίματα» με την οικογένεια.

Πρόσφατα ανέλαβε η κοινωνική υπηρεσία να επιληφθεί του περιστατικού. Φροντίζει να ελέγχει την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο σε οικονομικό επίπεδο δεν μπορεί να κάνει κάτι, από τη στιγμή που ο 50χρονος εμφανίζεται ως ευκατάστατος. Παρέχει συμβουλευτική τόσο προς τη σύζυγο όσο και προς την αδερφή, προσπαθώντας να δώσει λύση στο πρόβλημα, που μέχρι στιγμής παραμένει άλυτο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top