ΕΝΤΑΣΗ στα κεντρικά της ΔΕΗ-Μπούκαραν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω»

Ζητούν να γίνει διακανονισμός για καρκινοπαθείς συμπολίτες μας (VIDEO)-Πρώτη ανάρτηση: 27-04-2017 10:27

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αριστείδου, όπου κατέφτασαν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», ζητώντας να συναντηθούν με την διευθύντρια.

Όπως εξήγησαν, ο λόγος που έκαναν «ντου» είναι επειδή έχουν σταλεί εξώδικα σε 4 συμπολίτες μας που όπως λένε οι ίδιοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, είναι καρκινοπαθείς, και τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί είναι πολλά.

Γι΄αυτό και θέλουν να ζητήσουν από την διευθύντρια της ΔΕΗ να κατατεθούν κάποιες απαντητικές επιστολές σε αυτά τα εξώδικα, και να γίνει ένας πιο ευνοϊκός διακανονισμός, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να πληρώνουν ένα συμβολικό ποσό σε ένδειξη καλής θέλησης.

Όπως υποστηρίζουν, όταν είχαν έρθει να κάνουν διακανονισμό, τα ποσά που τους ζητούσαν να πληρώσουν ήταν πολύ υψηλά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν ούτε σε αυτό.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, τα μέλη του κινήματος εξήγησαν πως πρόκειται για «ανθρώπους που Άνθρωποι δεν ξέρουν γράμματα και θέλουν βοήθεια προκειμένου να μπορέσουν να διαπραγματευτούν με την διευθύντρια».

Ωστόσο όπως τόνισαν, η διευθύντρια ήθελε να πηγαίνει στο γραφείο της ένας-ένας:

«Θέλει ένας ένας, άνθρωποι που δεν γνωρίζουν γράμματα, να ανεβαίνουν πάνω, προκειμένου να τους κάνει ο,τι θέλει. Θέλουμε να ανέβουμε 2 άνθρωποι μαζί τους που γνωρίζουμε πράγματα, να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε, ώστε να μην τους “ρίξει”. Γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει αντιδικία. Έχουν σταλεί εξώδικα, αύριο θα τους κατασχέσουν τα σπίτια!» πρόσθεσαν τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Τα μέλη του κινήματος Δεν πληρώνω συναντήθηκαν με τη διευθύντρια της ΔΕΗ στην Αριστείδου και ζήτησαν να γίνει ένας πιο ευνοϊκός διακανονισμός για τους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν δεχθεί εξώδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ορίστηκαν δόσεις κάτω των εκατό ευρώ. Όμως είναι αμφίβολο αν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν έστω και αυτά τα ποσά. Το κίνημα Δεν πληρώνω πάντως προειδοποιεί για περεταίρω κινητοποιήσεις.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top