ΜΑΣ ΜΑΤΩΣΕ την καρδιά! Η μητέρα του 18χρονου μπασκετμπολίστα περιγράφει ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ στα μάτια πώς ξεψύχησε ο γιος της

«Είχα ένα παιδί που έκανε για δέκα, είχε κάνει εξετάσεις και ήταν μια χαρά» σπάραξε η κυρία Ελένη

Η μητέρα του 18χρονου μπασκετμπολίστα του Αιόλου Ταύρου, Βασίλη Γιώργαρου, που πέθανε ξαφνικά στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τον Ιωνικό, με δάκρυα στα μάτια και με φωνή που με δυσκολία έβγαινε μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το μοναχοπαίδι της.

«Το παιδί μου ήταν το καλύτερο παιδί του κόσμου, δεν είχε πειράξει ποτέ στη ζωή του κανέναν και ήταν αριστούχος μαθητής. Από τετάρτη δημοτικού έπαιζε μπάσκετ και ήταν στον Πανελλήνιο. Έδωσε εξετάσεις και αμέσως πέρασε στο Πολυτεχνείο. Ήθελε μάλιστα να κάνει και μεταπτυχιακό. Ήταν ένα παιδί καλό που τους βοήθαγε όλους» είπε η κυρία  Ελένη, που δεν μπορεί να πιστέψει πως ποτέ ξανά δεν θα σφίξει στην αγκαλιά της το γιο της.

Η ίδια με όση δύναμη της έχει απομείνει, περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό.

«Δεν ήμουν εγώ εκεί την ώρα του αγώνα. Το παιδί είχε πάει να δει την ομάδα του δεν έπαιζε ο ίδιος. Είχε πάει να δει τους φίλους του που έπαιζαν. Ο γιος μου καθόταν στον πάγκο και λιποθύμησε. Σηκώθηκε, συνήλθε και μετά από λίγο ξαναέπεσε. Είχε κάνει πρόσφατα εξετάσεις και ήταν μια χαρά οι εξετάσεις του. Είχα ένα παιδί που έκανε για δέκα. Πιστεύω ήταν το καλύτερο παιδί του κόσμου. Η αγάπη του η μεγάλη ήταν το μπάσκετ και η ομάδα του, ο Παναθηναϊκός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΡΗΝΟΣ- Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ ο 18χρονος μπασκετμπολίστας Βασίλης Γιώργαρος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top