Συνεχίζουν τα… τσαλίμια τους οι Τούρκοι στον ελληνικό ουρανό!

Η Άγκυρα προκαλεί και σε φραστικό επίπεδο

Δύο τουρκικά F-16 μπήκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αιγαίο από την περιοχή Χίου-Λέσβου και λίγο αργότερα βγήκαν από την περιοχή Χίου - Σάμου, αφού πρώτα αναχαιτίστηκαν από ελληνικά F-16 που απογειώθηκαν από τη Σκύρο.

Τα τουρκικά μαχητικά όμως επέστρεψαν στο Αιγαίο από τις ίδιες περιοχές, κάνοντας συνολικά τρεις παραβιάσεις. Επίσης, ένα τουρκικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος CN-235 μπήκε στο Αιγαίο ανατολικά της Ρόδου και πέταξε επί αρκετή ώρα εντός του FIR Λευκωσίας.

Την ίδια στιγμή, επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο Τούρκος ομόλογός του Φικρί Ισίκ o οποίος εμφανίστηκε ενοχλημένος, επειδή ο Έλληνας υπουργός και ο αρχηγός του ΓΕΣ επισκέφθηκαν την ημέρα του Πάσχα το Αγαθονήσι για να ευχηθούν στο προσωπικό που υπηρετεί στο νησί.

«Δεν θα γίνουμε και εμείς μέρος αυτού του σόου και ούτε πρόκειται να αποδεχθούμε τετελεσμένα γεγονότα», δήλωσε ο τούρκος υπουργός Άμυνας.

Στον Έβρο, ενεργοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, η Δύναμη Άμεσης Επέμβασης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, όπου διαπιστώθηκε ο μεγάλος βαθμός ετοιμότητας των μονάδων του Στρατού και το υψηλό ηθικό των στελεχών μας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top