"ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ" ασανσέρ στα Χανιά- 2 τραυματίες

Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σ’ ένα μήνα, που τραυματίζονται άνθρωποι σε ασανσέρ

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έναν μόλις μήνα, που τραυματίζονται άνθρωποι μετά από «ελεύθερη πτώση» ασανσέρ στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, τραυματίστηκαν ένας οφθαλμίατρος και δυο τραυματιοφορείς, σε πολυκατοικία στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Λίγες μέρες πριν, την ίδια τύχη είχαν άλλα 4 άτομα, που τραυματίστηκαν όταν το ασανσέρ στο οποίο βρίσκονταν έπεσε από τον 5ο όροφο του κτιρίου στο ισόγειο.

Στην πιο πρόσφατη περίπτωση, των 3 ανδρών, το ασανσέρ έπεσε απότομα από το ισόγειο στο -2. Οι άνδρες πήγαν στην πολυκατοικία αυτή, καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα –η πεθερά του γιατρού- έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο κι ο γαμπρός της έσπευσε να συνδράμει τους τραυματιοφορείς.

Η σύζυγος του τραυματία γιατρού, όπως θα δείτε στο βίντεο, δήλωσε ότι «ο άνδρας μου έχει υποστεί κάταγμα επειδή κάποιοι ασυνείδητοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους».

Ο οφθαλμίατρος κι ο ένας τραυματιοφορέας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων. Δεν γνωρίζουμε αν τραυματίστηκε εξίσου κι ο δεύτερος τραυματιοφορέας.

Για τις πτώσεις ασανσέρ, που δυστυχώς όλο και πληθαίνουν, ευθύνεται, ως επί το πλείστον, η κακή συντήρηση ή η έλλειψη αυτής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top