ΘΡΗΝΟΣ κι ΟΔΥΝΗ στην κηδεία του Δημοσθένη Γούλα: "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Σ’ αγαπάμε!"

Ελικόπτερα πέταξαν στη Λάρισα, για να τιμήσουν τη μνήμη του

Σε κλίμα οδύνης και βαθιάς θλίψης αποχαιρέτησαν σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Λάρισα, τον Δημοσθένη Γούλα, τον κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου, το οποίο συνετρίβη, παρασύροντας στον θάνατο 4 αξιωματικούς και τραυματίζοντας σοβαρά την αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα. 

Ο πόνος ανείπωτος, με συγγενείς, συναδέλφους και φίλους να λένε το στερνό αντίο στον Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία συγκίνησε το πανελλήνιο, λέγοντας στον αγαπημένο της «σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

Ο πατέρας του, σοκαρισμένος και πολύ συγκινημένος, δήλωσε ότι «το παιδί μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός πιλότος με μετεκπαίδευση».

«Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο στις τάξεις των αγγέλων» είπε ένας συγγενής του.

Την ώρα της εξοδίου ακολουθίας, ο ουρανός της Λάρισας γέμισε με ελικόπτερα, για να αποδώσει τιμές στον αδικοχαμένο Ταγματάρχη.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top