Η Αρχιλοχίας του μοιραίου ελικοπτέρου κυνηγούσε την ΤΥΧΗ της και ο Θεός της χάρισε το μεγαλύτερο δώρο τη ΖΩΗ – Ανατριχιαστικές συμπτώσεις

Τι αποκάλυψε η προσωπική σελίδα της Βασιλικής Πλεξίδα στο Facebook

Η Αρχιλοχίας του μοιραίου ελικοπτέρου κυνηγούσε την ΤΥΧΗ της και ο Θεός της χάρισε το μεγαλύτερο δώρο τη ΖΩΗ – Ανατριχιαστικές συμπτώσεις

Η 28χρονη αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα είναι η μοναδική που επέζησε από την συντριβή του ελικοπτέρου  το πρωί της Τετάρτης στον Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου έχασαν τη ζωή τους με τον πιο τραγικό τρόπο, τέσσερις αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων…. 

Για την Βασιλική ή Βίκυ, όπως την φωνάζουν οι δικοί της άνθρωποι, οι πτήσεις με στρατιωτικά ελικόπτερα ήταν όνειρο ζωής. Από μικρούλα ήθελε να υπηρετήσει την πατρίδα, πετώντας στον ελληνικό ουρανό. Παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, η Βασιλική ακολούθησε το ένστικτο, την καρδιά και τις επιθυμίες της και τα κατάφερε. Έγινε από τις ελάχιστες γυναίκες που είναι ιπτάμενες μηχανικοί στην Αεροπορία Στρατού. Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί στον Βόλο, ενώ ο σύζυγος της υπηρετεί και αυτός στο στρατό. 

Η Βασιλική... κυνηγούσε την τύχη της, ευελπιστούσε να κερδίσει υλικά αγαθά, παίρνοντας μέρος σε διαδικτυακούς διαγωνισμούς, όπως κάνουν πολλές γυναίκες στην ηλικία της, όμως ο Θεός της χάρισε το μεγαλύτερο δώρο που υπάρχει, την ίδια τη ΖΩΗ.

Οι τελευταίες αναρτήσεις της πριν την τραγωδία, προκαλούν ανατριχίλα, καθώς όλες -μα όλες- μιλούν για ΤΥΧΗ! 

Όπως και έγινε, η Βασιλική Πλεξίδα όχι μόνο στάθηκε τυχερή και βγήκε σώα από τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ, αλλά όπως όλοι λένε, σώθηκε από ΘΑΥΜΑ. Αυτό είπε και η μητέρα της στο Star. «Θαύμα, έγινε θαύμα, τίποτα άλλο. Συλλυπητήρια δεν έχω λόγια να πω για τα άλλα παλικάρια… Δεν μπορώ να μπω στη θέση των γονιών τους. Το παιδί μου είναι εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται με μικρές εκδορές στα χέρια και ένα κάταγμα στη λεκάνη. Κουνάει χέρια, πόδια, έχει επαφή, είναι καλά», είπε η μητέρα της.

Στην  προσωπική της  σελίδα της στο Facebook, άνθρωποι που δεν την γνωρίζουν της εύχονται περαστικά. Οι φωτογραφίες της από το γάμο της και άλλες ευτυχισμένες στιγμές με τον σύζυγο της συγκινούν φίλους και γνωστούς, προκαλώντας «βροχή» μηνυμάτων.

«Περαστικά… σιδερένια… Να έχεις πάντα τέτοια τύχη… Πάντα ο Θεός να είναι δίπλα σου…» είναι μερικές από τις ευχές που της γράφουν στον τοίχο της στο Facebook. 

Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top