Το STAR στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου - Οι κάτοικοι περίμεναν τους συγγενείς των αξιωματικών

Πότε θα γίνουν οι κηδείες των θυμάτων

Στο σημείο της πτώσης του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου σκοτώθηκαν τέσσερις αξιωματικοί βρέθηκε η δημοσιογράφος του Star, Ραλλιώ Λεπίδου, το απόγευμα της Τετάρτης.

Για πολλές ώρες ειδικά κλιμάκια του στρατού συνέλεγαν συντρίμμια και στοιχεία, ώστε να δουν τι έφταιξε και είχαμε αυτή την τραγωδία. «Χτένισαν όλη την περιοχή την Τετάρτη, οι έρευνες θα συνεχιστούν και αύριο Πέμπτη. Η περιοχή είναι περιφρουρούμενη, ενώ στο σημείο υπάρχουν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Αν και υπήρχαν πληροφορίες ότι στο σημείο θα πήγαιναν την Τετάρτη συγγενείς των θυμάτων, τελικά αυτό δεν έγινε», είπε η δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αύριο Πέμπτη θα κηδευτούν οι δυο από τους τέσσερις αξιωματικούς. Πιο συγκεκριμένα,  αύριο Πέμπτη θα γίνει η κηδεία του κυβερνήτη του ελικοπτέρου Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα στις 11:00 στη Λάρισα, ενώ στις 3 το μεσημέρι θα κηδευτεί στη Φαλάνη Λάρισας ο συγκυβερνήτης Κωνσταντίνος Χατζής.

Την Παρασκευή στις 10 το πρωί θα κηδευτεί στην Καρδίτσα ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμος, ενώ στις 6 το απόγευμα της ίδιας μέρας  φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Υποστράτηγο, Ιωάννη Τζανιδάκη στην Κρήτη.

Όπως τόνισε η Ραλλιώ Λεπίδου, οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι, και δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που συνέβη στον τόπο τους 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top