ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR για την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου-Πώς σώθηκε η Αρχιλοχίας

Επί ώρα, έβλεπε νεκρούς τους τέσσερις συναδέλφους της- VIDEO

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της συντριβής του μοιραίου ελικοπτέρου Χίουι στη Ελασσόνα, με αποτέλεσμα τέσσερις άξιοι στρατιωτικοί να χάσουν την ζωή τους, και μόνο η 28χρονη Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, να σωθεί κυριολεκτικά από θαύμα.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Συμεωνίδης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τόσο οι συνομιλίες που είχε με χειριστές Χιούι και Απάτσι, όσο και οι πληροφορίες από το Πεντάγωνο, συγκλίνουν στο ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι το ελικόπτερο να προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ και μετά να προσέκρουσε στο έδαφος.

Είχε πολύ άσχημο καιρό στη περιοχή. Η βάση νεφών ήταν στα 500 πόδια, που σημαίνει ότι τα σύννεφα ήταν μόλις 150 μέτρα από το έδαφος.

Το ελικόπτερο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φέρεται να έπεσε κάτω από τα σύννεφα, ώστε να μπορούν να βλέπουν οι χειριστές το έδαφος και προσέκρουσε στα καλώδια.

Ωστόσο έμπειροι χειριστές αναφέρουν πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να δεις τα καλώδια της ΔΕΗ σε τόσο χαμηλή ορατότητα, με χαμηλή νέφωση.

Παράλληλα στην περιοχή έπνεαν και και άνεμοι με ριπές. Άρα ένας συνδυασμός του ανέμου, της κακής ορατότητας και των καλωδίων της ΔΕΗ, μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει ένα τέτοιο ατύχημα. Άλλωστε το ατύχημα είναι πάντα μια αλυσίδα, δεν είναι ποτέ μια και μοναδική αιτία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να αποκλείσει την μηχανική βλάβη. Όλα δείχνουν όμως ότι υπάρχουν καλώδια της ΔΕΗ κομμένα και πεταμένα στην περιοχή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR ΓΙΑ ΤΗΝ 26ΧΡΟΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΕ Η ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ

Οι συγγενείς της 26χρονης  Βασιλικής Πλεξίδα μίλησαν για ένα θαύμα, και όντως πρόκειται για θαύμα. Η ιπτάμενη μηχανικός πετάχτηκε σε απόσταση 10 μέτρων από το ελικόπτερο ενώ ήταν δεμένη στο κάθισμά της όταν αυτό έσκασε στο έδαφος, και έτσι σώθηκε.

Ωστόσο έχει υποστεί μεγάλη σοκ, βλέποντας για τόση ώρα τους συναδέλφους της νεκρούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top