Συντριβή ελικοπτέρου: Συγκλονίζει ο πατέρας του Γούλα-«Έχασα το καμάρι μου!»

Τα προφητικά λόγια που είχε πει στον γιο του (VIDEO)

Ημέρα εθνικής τραγωδίας είναι η σημερινή, καθώς το ελικόπτερο που συνετρίβη νωρίς το πρωί στην Ελασσόνα, παρέσυρε στον θάνατο 4 άξιους στρατιωτικούς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», ο πατέρας του Δημοσθένη Γούλα ξέσπασε, λέγοντας πως ο γιος του ήταν πολύ έμπειρος πιλότος, αφήνοντας αιχμές για το Χιούι, το οποίο όπως είπε χρονολογείται από τον πόλεμο του Βιετνάμ!

«Έχασα το καμάρι μου. Έχασα το καμάρι μου, σ΄όλα τα σχολεία πρώτος. Τον έστειλε το ελληνικό κράτος, πλήρωσε. Τον έστειλε στην Αλαμπάμα, στα Απάτσι και τον βάλανε στα Χιούι, κατάλαβες; Έχει 2 κορούλες, η μια πάει πρώτη δημοτικού, θα πάει εφτά ετών το Νοέμβρη, και η δεύτερη η Λουκία, η οποία είναι 2,5 χρονών» δήλωσε συντετριμμένος ο χαροκαμένος πατέρας και πρόσθεσε πως:

«Ήταν επιλογή του να καταταγεί στην αεροπορία. Στις 29 Οκτωβρίου θα έκλεινε τα 40».

ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

Μιλώντας για το αδικοχαμένο παιδί του και κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου, o Γιώργος Γούλας δήλωσε πως «ήταν νεότατος, ζωντανός άνθρωπος, κοινωνικότατος. “Πατέρα θα πάω στην αεροπορία κι εγώ”. Ρε παιδάκι μου λέω πέφτουν τα αεροπλάνα. Τι ήταν να το πω; Ορίστε. Το έζησα εγώ. Προσπάθησα να τον αποτρέψω, να πάει στο μηχανικό. Του λέω παιδάκι μου πήγαινε στο μηχανικό κι εσύ. Κακή συντήρηση! Ξέρεις από πότε είναι αυτό; Από τον πόλεμο του Βιετνάμ τα έδωσε η Αμερική εδώ. Και δυστυχώς, γι΄αυτό σου είπα τον βάλανε στα Χιούι, ενώ είχε εκπαιδευτεί στα Απάτσι. Κατάλαβες; Ο γιος μου ήταν πολύ έμπειρος πιλότος. Πάρα πολύ. Ο Δημοσθένης ήταν πολύ θαρραλέος. Εγώ σου μιλάω ειλικρινά δεν είμαι τόσο θαρραλέος όσο ήταν εκείνος. Όταν επέλεξε να πάει αεροπορία στρατού βγήκε έξω μετά και μου είπε “πατέρα θα μου αγοράσεις ένα ελικόπτερο;”Ναι παιδί μου, δως μου τη μάρκα λέω κ.λ.π. Έβαλα τα κλάματα εγώ, τα κλάματα η μάνα του, λοιπόν τι να πω…»

 ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top