ΘΡΙΛΕΡ στα Ανώγεια- Κάλυκες από 3 διαφορετικά όπλα στο σημείο της δολοφονίας του 23χρονου Μανώλη

Ο ρόλος του δικηγόρου από το Ηράκλειο

ΘΡΙΛΕΡ στα Ανώγεια- Κάλυκες από 3 διαφορετικά όπλα στο ση

Θρίλερ με την υπόθεση του 23χρονου Μανώλη Στρατάκη, από τα Ανώγεια, που έπεσε νεκρός από σφαίρα συγγενή του, μετά από συμπλοκή μεταξύ των δύο ανδρών σε βοσκοτόπια στον ορεινό Μυλοπόταμο, στις πλαγιές του Ψηλορείτη.

Η τοπική αστυνομία ερευνά με μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα την υπόθεση του Μανώλη, ενώ το κλίμα στο χωριό των δυο ανδρών είναι ιδιαίτερα βαρύ και ηλεκτρισμένο. Ο φόβος για πιθανή βεντέτα δεν έχει ξεθωριάσει ακόμα και όλοι οι κάτοικοι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ!

Η Αστυνομία, κατά την έρευνά της στον χώρο, ανακάλυψε στοιχεία που από τη μία διευκολύνουν το ξεκαθάρισμα του τοπίου, από την άλλη δυσχεραίνουν τα πράγματα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, οι αρχές εντόπισαν κάλυκες από τρία διαφορετικά όπλα, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στη σκέψη ότι ο καταζητούμενος φερόμενος ως δράστης ίσως δεν πυροβόλησε μόνος, αλλά με συνεργούς. Αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση, χαρακτήρισε, μιλώντας στο ekriti, την υπόθεση «περίπλοκη».

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας δικηγόρος από το Ηράκλειο Κρήτης επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ., ώστε να διασφαλιστεί η παράδοση του καταζητούμενου στο ακέραιο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top