ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ο Χρυσαυγίτης που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε βάναυσα τον 24χρονο φοιτητή

Θα δώσει κατάθεση και το θύμα

Απολογείται σήμερα Τετάρτη το 42χρονο μέλος της Χρυσής Αυγής που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον 24χρονο φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, την περασμένη εβδομάδα στην Ελληνορώσων στην Κατεχάκη. 

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, λίγες ώρες μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, 4 άτομα επιτέθηκαν άγρια στον 24χρονο φοιτητή, τον οποίο και έκλεψαν σύμφωνα με τις καταγγελίες που έκανε αυτόπτης μάρτυρας.  Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη ο 42χρονος, ο οποίος είναι μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή στο γραφείο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σήμερα Τετάρτη, στην πρώην Σχολή Ευελπίδων βρέθηκε ο Αλέξης Λάζαρης μαζί με την μητέρα του, οι οποίοι δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Γ.Σόμπολος στην εκπομπή του Star, "Αλήθειες με την Ζήνα",  ο 24χρονος φοιτητής θα δώσει κατάθεση, μόλις ολοκληρωθεί η απολογία του κατηγορούμενου. 

Η μητέρα του 42χρονου είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή «Tatiana Live» - "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ"

«Δεν έχουμε καμία σχέση και μας ανακατεύουν... Είναι μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή του κυρίου Μιχαλολιάκου… Ούτε κρύφτηκε, ούτε τον κρύψαμε. Η καφετέρια δεν έχει καμία σχέση. Ούτε το παιδί μου έχει ανάμειξη από όσο γνωρίζω», είπε μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια θα κινηθεί δικαστικά. 

«Έχουμε κάμερα, δεν έγινε τίποτα απολύτως», υποστήριξε η ίδια, τονίζοντας ότι παρά τα όσα λέγονται, στην καφετέρια τους δεν υπήρχε κόσμος!

«Δεν ήταν στη συμπλοκή ο γιος μου. Ήταν στο γραφείο στη δουλειά του. Δεν ξέρω γιατί τον κατηγορούν. Υπάρχει ένας ανέντιμος πόλεμος, μας βάζουν γκαζάκια, μας καταστρέφουν… Ο γιος μου δεν κρύφτηκε πουθενά», πρόσθεσε η ίδια, λέγοντας πως δεν έχει μιλήσει ακόμη με το παιδί της, ούτε είδε την σύλληψη του.

Διάλογος ΦΩΤΙΑ του 42χρονου πρωτοπαλίκαρου της ΧΑ με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας για τη δολοφονία Φύσσα

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσε διάλογο-φωτιά για το ένδοξο... παρελθόν του πρωτοπαλίκαρου της Χρυσής Αυγής.  Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία Φύσσα, ο κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή, Αλέξη Λάζαρη και ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, μίλησαν στο τηλέφωνο για την άγρια νύχτα στο Κερατσίνι. 

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

42χρονος κατηγορούμενος: Πως πάμε; Καλά;

Πυρηνάρχης Νίκαιας: Προσπαθούμε.

42χρονος κατηγορούμενος: Ο,τι ήταν θα είχε βγει, ρε, γιατί μίλαγα και εδώ με μία που είναι, μη λέω τώρα, που είναι στη Μεσογείων και μου έλεγε, ότι ήταν ,στα δεκαπέντε λεπτά θα'χε βγει λέει. Αποκλείεται, δεν έχουν συνομιλίες. Έχουν, λέει, μόνο κλήσεις.

42χρονος κατηγορούμενος:  Μου λέει ο αρχηγός, "Χ... περιμένεις τις μολοτοφιές" και γέλαγε. Και μου λέει, "μισό τοις εκτατό έχουμε πέσει, μη μασάτε, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ η σαπίλα και το ψέμα".

Πυρηνάρχης Νίκαιας: Μακάρι, φίλε, μακάρι.

42χρονος κατηγορούμενος: Ναι, ρε, θα δεις αυτό θα μας δυναμώσει τώρα, γ.. τους, γ... την π.... και μετά, εντάξει, απλά θα προσέχουμε με τα αρ....

Ο 42χρονος πάντως αρνείται κάθε συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του Αλέξη Λάζαρη. Ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα της ψευδούς κατάθεσης του αυτόπτη μάρτυρα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top