ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ φώτο από την καραμπόλα στην Εγνατία με πούλμαν μαθητών

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα-Άμορφες μάζες έγιναν τα αυτοκίνητα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ φώτο από την καραμπόλα στην Εγνατία

«Άγιο» είχαν οι μαθητές της Γ΄Τάξης του Ευηνοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας αλλά και οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων στην Εγνατία Οδό, μετά την καραμπόλα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, το τροχαίο έγινε στο ύψος του Μετσόβου, λίγο μετά τις 19:00, στη δεύτερη σήραγγα από Μέτσοβο προς Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι οδηγοί των οχημάτων, με το που μπήκαν στη σήραγγα έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων, καθώς όπως είπαν στο οδόστρωμα υπήρχαν ενδεχομένως λάδια ή πετρέλαιο από άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί καραμπόλα στην οποία ενεπλάκη και το πούλμαν που μετέφερε μαθητές, οι οποίοι επέστρεφαν από την Θεσσαλονίκη, έπειτα από τετραήμερη εκδρομή του σχολείου τους.

Μετά την καραμπόλα, το τούνελ «έκλεισε» και διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων προκειμένου οι πυροσβέστες να απομακρύνουν τα οχήματα και να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Όπως βλέπετε τόσο στις φώτο του epirusgate όσο και στις φώτο του InΤime, πολλά οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Μόνο μια μαθήτρια που αισθάνθηκε κάποια ζάλη, πιθανώς από το σοκ, προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» που εφημέρευε, χωρίς όμως να παρουσιάζει κάτι το ανησυχητικό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top