ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ γύρω από το βρέφος στη Λάρισα! Γιατί πετάχτηκε στα σκουπίδια -Τι λέει ο ιατροδικαστής

Ενδομήτριος ο θάνατός του

ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ γύρω από το βρέφος στα σκουπίδια στη Λάρι

Στη δημοσιότητα έρχονται νέες πληροφορίες από την έρευνα του ιατροδικαστή στη σορό του εμβρύου που βρέθηκε στα σκουπίδια στη μονάδα διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών στη Λάρισα χθες, Δευτέρα, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το star.gr.

Ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης, που ανέλαβε την έρευνα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το έμβρυο ήταν περίπου 5 μηνών κι ότι ο θάνατός του ήταν ενδομήτριος. Θέλησε, επιπλέον, να τονίσει ότι «η έξοδός του πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια ανθρώπων που ήξεραν ιατρική τέχνη».

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία, όπως επεσήμανε ο κ. Κραβαρίτης, θα εξαχθούν ορισμένα συμπεράσματα για το θάνατο του εμβρύου. Τόνισε, όμως, ότι το γεγονός ότι το βρέφος βρέθηκε στα σκουπίδια «δημιουργεί ένα περιβάλλον μιας έκνομης κατάστασης».

«Από τις τοξικολογικές εξετάσεις μπορούμε να υπολογίσουμε εάν υποθετικά η μητέρα έπαιρνε κάτι ή αν της δόθηκε κάτι προκειμένου να επέλθει ο θάνατος του κυήματος» είπε, χωρίς να αποκλείει την  πιθανότητα ο θάνατος να είναι παθολογικός. Αν, όμως, ήταν νεκρό από παθολογικά αίτια και η έξοδός του ήταν επιβεβλημένη, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία της εγκύου, τότε δεν υπήρχε λόγος να πεταχτεί στα σκουπίδια, καθώς υπάρχει πρωτόκολλο χειρουργείου και φάκελος νοσηλείας.

«Συνεπώς, το γεγονός ότι ανευρέθηκε στην κατάσταση που ανευρέθηκε, δημιουργεί ένα περιβάλλον μιας εκνόμου καταστάσεως» σημείωσε ο ιατροδικαστής. 

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, για να διαπιστώσει γιατί το έμβρυο βρέθηκε στα σκουπίδια. Παράλληλα, καταβάλλεται προσπάθεια εντοπισμού της μητέρας αλλά και όσων εμπλέκονται στην υπόθεση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top