VIDEO: Αντιεξουσιαστές «υποδέχτηκαν» Κασιδιάρη-Ηλιόπουλο στη Λάρισα-Κακός χαμός έξω από τηλεοπτικό στούντιο

Από την είσοδο του γκαράζ φυγαδεύτηκαν οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» κρατώντας κράνη και ρόπαλα

Ανεπιθύμητοι είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος στη Λάρισα.

Όπως μεταδίδει το magnesianews, οι δυο βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» βρέθηκαν έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Άστρα» προκειμένου να παραχωρήσουν συνέντευξη στον δημοσιογράφο του σταθμού, Δημήτρη Μαρέδη.

Ωστόσο η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη και η φιλοξενία του από τον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε την συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην Γαλλίας – Κοραή, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλο και Μιχαλολιάκου με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.

Η συνέντευξη διακόπηκε και δεν συνεχίστηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.

Ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, συνοδευόμενος από τον συνάδελφο του, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, εξοπλισμένοι με κράνη και ξύλα και συνοδευόμενοι από συντρόφους τους αντίστοιχα εξοπλισμένους, φυγαδεύτηκαν από την είσοδο του γκαράζ του κτιρίου του Astra που βρίσκεται επί της οδού Κοραή, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν λίγο μετά τις 4.15.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να επισκεφτεί αύριο την Λάρισα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης, κάτι που έχει ανάψει… "φωτιά" στις αρχές. Ο λόγος είναι οι αντιδράσεις από διάφορους φορείς, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων που χαρακτηρίζει τον βουλευτή ως "ανεπιθύμητο" στη Λάρισα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top