Πήγαν για καφέ, αλλά στην επιστροφή παραμόνευε ο θάνατος-19χρονος παρέσυρε και εγκατέλειψε δυο γυναίκες

Σοκάρει το τροχαίο δυστύχημα στην Αμφιλοχία με θύμα μια 73χρονη γυναίκα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 19χρονος νεαρός που παρέσυρε με το αυτοκίνητο του δύο γυναίκες τις οποίες και εγκατέλειψε αιμόφυρτες στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Δυστυχώς όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr,  η μια από τις γυναίκες  ξεψύχησε στην άσφαλτο.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ:

Είχε σκοτεινιάσει για τα καλά  όταν οι δύο γυναίκες, περπατούσαν αμέριμνες στην άκρη του δρόμου με κατεύθυνση το χωριό Σαρδίνια της Αμφιλοχίας.

Οι δύο φίλες νωρίς το απόγευμα είχαν πάει για καφέ σε ένα αναψυκτήριο που βρίσκεται περίπου 300 μέτρα έξω από το χωριό και επέστρεφαν στο σπίτι. Ήταν περασμένες 8 το βράδυ.

Ξαφνικά ακούστηκε η μηχανή ενός αυτοκίνητου να πλησιάζει με ταχύτητα και αμέσως μετά ο ανατριχιαστικός γδούπος από τα κορμιά των δύο γυναικών που βρέθηκαν αιμόφυρτα στην άσφαλτο.

«Οι γυναίκες ήταν εκεί σε ένα αναψυκτήριο. Και φεύγοντας από εκεί για να επιστρέψουν στο χωριό, στο σπίτι τους, στο δρόμο, σε ένα σκοτεινό σημείο το οποίο δεν έχει, υπάρχει ελλιπής φωτισμός, περνούσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος. Παρέσυρε τις γυναίκες, εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος», δήλωσε στο Star ο Κώστας Παππάς, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Μαϊστρος».

Στον εισαγγελέα ο 19χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, ο οποίος εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος, ήταν και κάποιοι άλλοι νεαροί  που είχαν βγει βόλτα μαζί του για να διασκεδάσουν.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας. Δυστυχώς όμως για την 73χρονη ήταν ήδη πολύ αργά. Όσο για τη φίλη της στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή και μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Αγρινίου. Η εγκατάλειψη των δύο θυμάτων στην άσφαλτο κινητοποίησαν την αστυνομία και δύο ώρες αργότερα  εντοπίστηκε το αυτοκίνητο αλλά και ο 19χρονος οδηγός ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και άλλες σοβαρές τροχονομικές παραβάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top