Κλαίγοντας ζητά «συγγνώμη» η μητέρα του 19χρονου μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Αμφιλοχία

Παρέσυρε δυο γυναίκες και στη συνέχεια τις εγκατέλειψε-Η μια έχασε την ζωή της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας από την νέα τραγωδία στην άσφαλτο, με θύμα μια 73χρονη γυναίκα.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας 19χρονος παρέσυρε δυο γυναίκες στην επαρχιακή οδό Αμφιλοχίας-Εμπεσού, με αποτέλεσμα η μια (η 73χρονη) να σκοτωθεί και η 53χρονη φίλη της να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Στη συνέχεια, ο 19χρονος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ασφάλεια και πινακίδες, τις εγκατέλειψε αβοήθητες στο δρόμο.

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Μιλώντας στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Alpha, η μητέρα του 19χρονου ζήτησε «συγγνώμη» από τις οικογένειες των 2 γυναικών με δάκρυα στα μάτια:

«Ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια. Τι να πω! Ήταν γνωστοί μου… Χίλια συγγνώμη. Τι να πει το παιδί είναι συγκλονισμένο. Δεν μπορεί να πει τίποτα. Ούτε έτρεχε, ούτε έπινε, ούτε τίποτα. Ήταν ένα φρόνιμο παιδί!».

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μετά το τροχαίο, η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού και δύο ώρες αργότερα, άνδρες της ΟΠΚΕ τον βρήκαν και τον συνέλαβαν, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 19χρονου μετά από την κατάθεση της 56χρονης, η οποία περιέγραψε όλα όσα έγιναν, ενώ αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλεξαν και σπασμένα τμήματα του οχήματος από τον τόπο του δυστυχήματος.

Να σημειώσουμε, ότι ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top