19χρονος ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τις δύο γυναίκες στην Αμφιλοχία

Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι αρχές;

19χρονος ο οδηγός που παρέσυρε τις 2 γυναίκες

Ένας 19χρονος είναι ο οδηγός που το βράδυ της Δευτέρας παρέσυρε δύο γυναίκες στην επαρχιακή οδό Αμφιλοχίας – Εμπεσού με αποτέλεσμα να σκοτώσει τη μία και να τραυματίσει ελαφρά την άλλη.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το star.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός, υπό συνθήκες που ερευνώνται έπεσε πάνω σε μια 73χρονη και μια 56χρονη που επέστρεφαν στα σπίτια τους με τα πόδια από το αναψυκτήριο της περιοχής.

Ο νεαρός αμέσως μετά το τροχαίο έφυγε, αφήνοντας τις γυναίκες αβοήθητες. Ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο τις μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 73χρονης, ενώ η 56χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για προληπτικούς λόγους, αφού ήταν ελαφρά τραυματισμένη.

Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού και δύο ώρες αργότερα, άνδρες της ΟΠΚΕ τον βρήκαν και τον συνέλαβαν, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 19χρονου μετά από την κατάθεση της 56χρονης, η οποία περιέγραψε όλα όσα έγιναν, ενώ αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλεξαν και σπασμένα τμήματα του οχήματος από τον τόπο του δυστυχήματος.

Ο 19χρονος βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα από το νέο θανατηφόρο τροχαίο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top