ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ο ιατροδικαστής όσο ο Υπάτιος ραγίζει καρδιές!

Οι πραγματογνώμονες και η τροχαία συνεχίζουν τις έρευνες

Σοκάρει η περιγραφή του ιατροδικαστή που εξέτασε τα 4 θύματα του μοιραίου τροχαίου με την Πόρσε. «Χρειάστηκε να πάρουμε δείγμα DNA για την αναγνώριση» δήλωσε στο Star. 

Ακόμα και ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνιας, που εξέτασε τα 4 θύματα του φρικτού τροχαίου  στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας δηλώνει σοκαρισμένος από τα ευρήματα.

Στην Πτολεμαΐδα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζει τον απόλυτο εφιάλτη. Όσο περνούν οι ημέρες, συνειδητοποιεί ότι μέσα σε δευτερόλεπτα έχασε τη Λία του και τον Παυλάκη του. H μητέρα του ειπε στο Star ότι είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Το μοναδικό πράγμα που επιθυμεί είναι να στηθεί ένα μνημείο στο τόπο της τραγωδίας.

Μοναδική του παρηγοριά, οι φωτογραφίες  με την οικογένειά του, σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές. Μια από αυτές, ανέβασε σήμερα, Παρασκευή, στη σελίδα του στο Facebook, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr: o Υπάτιος και το αντράκι του να κοιτούν χαμογελαστοί το φωτογραφικό φακό. Η φωτογραφία ράγισε καρδιές, με τους διαδικτυακούς φίλους του Υπάτιου να του γράφουν λόγια παρηγοριάς.

Οι πραγματογνώμονες και η τροχαία συνεχίζουν τις έρευνες για το πως έπεσε η Πόρσε πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, οδηγώντας στο θάνατο 4 άτομα. Το κλειδί βρίσκεται στα ελαστικά του αυτοκινήτου. Από το υλικό των καμερών, αναλύουν καρέ καρέ την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός της Πόρσε.

Χθες το απόγευμα, γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τον οδηγό της μοιραίας Πόρσε. Η οικογένειά του μετέφερε τη σορό του στη Βουλγαρία, όπου και αποτεφρώθηκε. Ήταν μόλις 24 ετών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top