Μαρτυρία-ΣΟΚ στο Star: Στοχοποιεί και απλούς πολίτες ο μανιακός που σκοτώνει οδηγούς ταξί;

Ο «θάνατος» κυκλοφορεί ελεύθερος-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Η μαρτυρία ενός απλού πολίτη που τόσο ο ίδιος όσο και ένας φίλος του έγιναν πρωταγωνιστές ενός περιστατικού παγίδας σε δρόμους της Κηφισιάς, δημιουργεί πολλά ερωτήματα αν ο δράστης στοχοποιεί μόνο οδηγούς ή και άλλους ανυποψίαστους πολίτες.

ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ

«Την Κυριακή, μια ημέρα πριν την Καθαρά Δευτέρα στις 21:30 η ώρα το βράδυ στην οδό Αριστοτέλους Πολιτεία, ενώ κατέβαινα με το αυτοκίνητό μου, ήταν τοποθετημένοι δυο κάδοι σκουπιδιών ακριβώς στη μέση του δρόμου. Κοιτάζοντας λοιπόν ευθεία, βλέπω ότι ο δρόμος είναι απόλυτα καθαρός, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος, δεν γίνονται έργα, δεν έχει τρακάρει κανένας άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος που να δικαιολογεί τον κλειστό δρόμο», δήλωσε στο Star κάτοικος της Κηφισιάς.

«Φαντάστηκα, και με έπιασε πανικός, ότι κάποιοι έβαλαν τους κάδους για να με αναγκάσουν να τους βγάλω ώστε να συνεχίσω ευθεία. Με το που το συνειδητοποίησα πάτησα γκάζι, έξυσα τον ένα κάδο, πήγα όσο πιο αριστερά γινόταν, έξυσα και το πεζοδρόμιο και έφυγα. Εν τω μεταξύ εμφανίζεται ένας άλλος φίλος μου, και μου λέει, ότι ίδιο περιστατικό με κάδους, έγινε και στην Λεβίδου στην Κηφισιά. Είναι πάρα πολύ κοντά, σαν να λέμε 500 μέτρα η μια περίπτωση από την άλλη» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top