Το STAR αποκαλύπτει: Πως είναι ο serial killer που έχει βάλει στο μάτι τους ταξιτζήδες

Συνεχείς έρευνες για τον εντοπισμό του άντρα που έχει αναστατώσει τις πιάτσες και τις γειτονιές των Βορείων Προαστίων

Σε διαρκή εγρήγορση βρίσκονται πλέον οι οδηγοί των ταξί, μετά τις δύο δολοφονικές επιθέσεις από τον άγνωστο δράστη στην Κηφισιά.

Το STAR με την βοήθεια ειδικού ψυχοθεραπευτή επιχείρησε να σκιαγραφήσει το προφίλ του δολοφόνου, τον οποίο αναζητά η αστυνομία.

ΝΕΑΡΟΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Νεαρός, συναισθηματικά μπερδεμένος που ίσως προέρχεται από ένα ασφυκτικό οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανότατα ο αδίστακτος οπλοφόρος που σηκώνει το όπλο και πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής από την πίσω δεξιά θέση του ταξί, τα ανυποψίαστα  θύματά του.

Η αστυνομία προσπαθεί μεθοδικά να χτίσει το προφίλ του δράστη, γνωρίζοντας από ανάλογες περιπτώσεις ότι, τέτοια άτομα συνεχίζουν τις επιθέσεις, γιατί απολαμβάνουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Αν και οι αστυνομικοί δεν έχουν τους κάλυκες και από τις δύο επιθέσεις για να ταυτοποιήσουν με ακρίβεια εάν πρόκειται για το ίδιο πιστόλι, ωστόσο είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι πρόκειται για το ίδιο χέρι που το κρατούσε.  Όπως λένε, δεν είναι καθόλου λογικό να υπάρχουν δύο δράστες, οι οποίοι εντελώς συμπτωματικά, κινούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, τις ίδιες μέρες και στην ίδια περιοχή, επιλέγοντας να πυροβολήσουν οδηγούς ταξί.  Οι αστυνομικοί πιστεύουν  ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο το οποίο, όπως εκτιμούν, αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί  έχουν εντείνει τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των δύο δολοφονικών επιθέσεων, καθώς εκτιμούν ότι ο δολοφόνος ζει κάπου εκεί στο Βόρεια προάστια.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top