Ένα λάστιχο ΣΚΟΤΩΣΕ την Αποστολία, τον Παυλάκη, τον Γιώργο και τον Ανδρέα; ΝΕΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΟΚ στο σημείο της τραγωδίας

Το Star και ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς στο σημείο του φριχτού τροχαίου δυστυχήματος με την Πόρσε

Στο σημείο της τραγωδίας, εκεί όπου κόπηκε ξαφνικά και με πολύ σκληρό τρόπο το νήμα της ζωής τριών νέων ανθρώπων και ενός 3χρονου μωρού, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο δημοσιογράφος Κώστας Καζακόπουλος βρέθηκε στο δρόμο, όπου έγινε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα και όπως είπε οι έρευνες είναι σε εξέλιξη. Άντρες της νέας οδού και αξιωματικοί της αστυνομίας μαζεύουν σκόρπια αντικείμενα, καμένα και μη, ό,τι απέμεινε από το φριχτό δυστύχημα .

Ένα από τα σημερινά ευρήματα, έχει ιδιαίτερη σημασία. Πρόκειται για ένα σπασμένο κομμάτι από τον πίσω προφυλακτήρα, το οποίο σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά πιθανώς ανήκει στην Πόρσε. «Είναι σπουδαιότατο εύρημα, και μαζί με το ελαστικό που βρέθηκε την Τρίτη, θα βοηθήσουν  την αστυνομία», είπε ο ίδιος.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΣΕ;

«Αν όντως ανήκει το κομμάτι στην Πόρσε, τότε έχουν συντελεστεί τα εξής:  120 μέτρα από την είσοδο του υπαίθριου παρκινγκ της τουαλέτας, σκάει το λάστιχο του οχήματος, γίνεται κουρέλι, δημιουργεί έκκεντρο , βρίσκει και προβάλει αντίσταση στον προφυλακτήρα και σπάει το κομμάτι. Το πώς έχει σπάσει το κομμάτι, δείχνει φορά και κατεύθυνση θραύσης από μέσα προς τα έξω, δηλαδή κάτι έσπασε τον προφυλαχτήρα από μέσα προς τα έξω. Στη συνέχεια το όχημα χάνει τον έλεγχο, προσπαθεί ο οδηγός να το κρατήσει πάνω στο οδόστρωμα και από την αριστερή λωρίδα που κινείται αρχικά, μπαίνει μπροστά και διαγώνια εκτρεπόμενο, ενώ πλαγιολισθαίνει,  προσκρούει με την αριστερή του πλευρά στο σταθμευμένο όχημα», εξήγησε ο κύριος Μαδιάς, υπενθυμίζοντας την μαρτυρία του ανθρώπου, ο οποίος είχε πει πως έβλεπε κομμάτια του λάστιχου της Πόρσε να φεύγουν στο δρόμο, πριν την τραγωδία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top