Πανελλήνιος ΘΡΗΝΟΣ για την 33χρονη και το αγοράκι της-Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία τους στην Πτολεμαΐδα!

Οι πρώτες εικόνες-Υποβασταζόμενος έφτασε ο πατέρας-Συντετριμμένη η μητέρα της Αποστολίας

Όλη η Ελλάδα συγκλονισμένη παρακολουθεί το δράμα πίσω από το τραγικό δυστύχημα στη Θήβα που στοίχισε τη ζωή σε 3 νέους ανθρώπους και ένα παιδάκι, μόλις 3 ετών.

Σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου λένε το τελευταίο αντίο στην 33χρονη Αποστολία Παπαδοπούλου και τον 3χρονο Παύλο της, που έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής οδού (83ο χιλιόμετρο Αθηνών-Θεσσαλονίκης) στο ύψος των Θηβών κοντά στη Λαμία, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. 

 Μάνα και γιος θα ταφούν μαζί στο ίδιο φέρετρο, το οποίο είναι σφραγισμένο.

Διαβάστε εδώ: ΣΠΑΡΑΖΕΙ η Πτολεμαΐδα-Σε σφραγισμένο φέρετρο η 33χρονη Αποστολία μαζί με το 3χρονο αγγελούδι της

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο πατέρας και σύζυγος που έχασε τα πάντα σε μια στιγμή, έφτασε στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία υποβασταζόμενος από τους συγγενείς του.

Διαβάστε εδώ: ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Υπάτιος Πατμάνογλου που σε ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ είδε να καίγονται η Αποστολία και ο Παύλος του

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, δεκάδες άνθρωποι από το πρωί συρρέουν στο σπίτι της οικογένειας της 33χρονης ώστε να συλλυπηθούν τους συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας και του σπλάχνου της.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την ανείπωτη αυτή τραγωδία. Όλοι μιλούν για μια ήρεμη και ευτυχισμένη οικογένεια που ξαφνικά και άδικα δέχτηκε το χτύπημα της μοίρας.

Η μητέρα και η αδελφή της Αποστολίας, συντετριμμένες, έφτασαν στην εκκλησία μαυροντυμένες και κρατώντας στα χέρια τους την φωτογραφία της 33χρονης.

Διαβάστε εδώ: ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR- Αυτή ήταν η ταχύτητα της μοιραίας Πόρσε που ΣΚΟΤΩΣΕ τέσσερις ανθρώπους

Το κλίμα βαρύ… Τα λόγια περισσεύουν και κανείς δεν μιλά, μόνο δάκρυα και πόνος. Ο Ιερός ναός έχει γεμίσει με κόσμο. Παντού μαυροφορεμένες φιγούρες... 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top