ΣΠΑΡΑΖΕΙ η Πτολεμαΐδα-Σε σφραγισμένο φέρετρο η 33χρονη Αποστολία μαζί με το 3χρονο αγγελούδι της

ΣΟΚ έχει προκαλέσει το τροχαίο με την Πόρσε

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα. Η 33χρονη Αποστολία Παπαδοπούλου θα κηδευτεί μαζί με τον τριών ετών γιο της καθώς έχασαν τη ζωή τους, όταν το απόγευμα της Κυριακής η Πόρσε του διαδόχου της αυτοκρατορίας των Jumbo έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Τραγική φιγούρα ο Υπάτιος Πετμάνογλου που τους αντίκρυσε απανθρακωμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, δεκάδες άνθρωποι από το πρωί συρρέουν στο σπίτι της οικογένειας της 33χρονης ώστε να συλλυπηθούν τους συγγενείς της της αδικοχαμένης κοπέλας και του σπλάχνου της. Από χθες το φέρετρο με την μάνα και το παιδί, βρίσκεται στο σπίτι της οικόγενειας της Αποστολίας, ενώ είναι σφραγισμένο.

Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει  το κακό που συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη.  Οι δύο οικογένειες, αυτή της 33χρονης αλλά και του συζύγου της, είναι πολύ δεμένες και ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλο σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή.

Μάλιστα στην Πτολεμαΐδα καταφτάνει και κόσμος που δεν ήξερε προσωπικά την 33χρονη, αλλά έχει συγκλονιστεί από το τραγικό συμβάν και θέλει να πει το τελευταίο αντίο.

Να σημειωθεί ότι η Αποστολία ήταν πολύ αγαπητή σε όλους στην περιοχή, ενώ την Κυριακή πριν το τροχαίο, ήταν ενθουσιασμένη που θα επέστρεφε στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και θα περνούσε χρόνο με τους οικείους της. Όμως η μοίρα της φέρθηκε σκληρά.

Στις 16:00 το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου τα πάντα σταμάτησαν και το νήμα της ζωής τους κόπηκε αιφνίδια και βίαια μπροστά στα μάτια του 41χρονου συντρόφου της, ο οποίος είχε βγει για λίγο από το αυτοκίνητο. Μία Πόρσε έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Πως έγινε η εκτροπή του οχήματος

«Η ταχύτητα της Πόρσε πιθανότατα ήταν τουλάχιστον 198 χιλιόμετρα μέσα στο πάρκινγκ, ενώ γενικότερα η ταχύτητα θα ήταν όχι λιγότερη από 240χλμ. Σημειώθηκε κλατάρισμα του δεξιού πίσω τροχού στα 120 μέτρα από την είσοδο του υπαίθριου χώρου της τουαλέτας, το αυτοκίνητο άρχισε να περιστρέφεται δεξιόστροφα, ο οδηγός προσπάθησε να κρατήσει στο δρόμο το αυτοκίνητο και για 100 μέτρα το κατάφερε, αλλά εν συνεχεία έχασε οριστικά τον έλεγχο και κατά διαβολική σύμπτωση πλαγιολίσθησε προς τα αριστερά, μπήκε στο υπαίθριο πάρκινγκ και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο», είπε ο Παναγιώτης Μαδιάς, ειδικός πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων για το φριχτό τροχαίο.

 

Δείτε στο βίντεο πιο αναλυτικά τι σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top