ΘΡΗΝΟΣ στη Πτολεμαΐδα! Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 33χρονη μητέρα και το αγγελούδι της

Βυθίστηκε στο πένθος ολόκληρη η πόλη

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 33χρονη μητέρα και τον γιο

Μια ολόκληρη πόλη έχει βυθιστεί στο πένθος μετά από τον τραγικό χαμό της 33χρονης Αποστολίας Παπαδοπούλου και του μόλις τριών ετών γιου της Παύλου, όταν το απόγευμα της Κυριακής η Porsche του διαδόχου της αυτοκρατορίας των Jumbo έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης, ολόκληρη η Πτολεμαΐδα, συγγενείς, φίλοι και απλοί γονείς της άτυχης μητέρας θα πουν το τελευταίο αντίο, χωρίς να μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν το κακό που συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η Αποστολία μαζί με τον σύζυγό της Υπάτιο και το μωρό τους πήγαιναν στη γενέτειρά τους για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα και να περάσουν λίγες μέρες μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Η ίδια ήταν ενθουσιασμένη που θα επέστρεφε στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και περίμενε πώς και πώς να βρεθεί μαζί με ανθρώπους που τη γνώριζαν και την αγαπούσαν.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνη και το αγοράκι της. Στις 16:00 το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου τα πάντα σταμάτησαν και το νήμα της ζωής τους κόπηκε αιφνίδια και βίαια μπροστά στα μάτια του 41χρονου συντρόφου της, ο οποίος είχε βγει για λίγο από το αυτοκίνητο.

Εκείνος μέσα στον πόνο και την απόγνωσή του βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες του οδηγού και του συνοδηγού της Porsche, τονίζοντας ότι και αυτοί θρηνούν δύο νέα παιδιά.

Η ζωή του Υπάτιου Πατμάνογλου από εδώ και πέρα δε θα είναι η ίδια. «Αγάπη μου γλυκιά καλό σου παράδεισο να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω... Σας λατρεύω», έγραψε στη γυναίκα του για τελευταία φορά και σήμερα με αβάσταχτο πόνο στην καρδιά του θα τους πει το τελευταίο αντίο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top