ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ τα σύνορα στον Έβρο – Αποκαλυπτικές ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ για τα κρυφά μονοπάτια!

Με χρήματα και έναν καπάτσο διακινητή μπαίνουν άνετα στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες

Ξέφραγο αμπέλι είναι τα ανατολικά σύνορα με την Τουρκία, στην περιοχή του Έβρου, όπως αποδεικνύεται, και από την είσοδο των δυο τούρκων κομάντος που ζήτησαν άσυλο. Έτσι, όπως μπήκαν στη χώρα μας οι τούρκοι στρατιωτικοί, έτσι μπαίνουν καθημερινά δεκάδες λαθρομετανάστες και η επίσημη πολιτεία αδιαφορεί …

Η διαδικασία νόμιμης εισόδου στη χώρα μας δεν καθορίζεται ούτε από τη Συνθήκη Σένγκεν,  ούτε από το εθνικό πλαίσιο εισόδου. Χρειάζονται απλά 1.000 ευρώ με 2.000 ευρώ, ο καπάτσος διακινητής και το σωστό μονοπάτι.

Τα παράνομα μονοπάτια που χρησιμοποιούν οι δουλέμποροι είναι αμέτρητα και δύσβατα.

Νέο Χειμώνιο, Αρδάνι, Κήποι, Τριφύλλι, είναι μερικά από τα πολλά χωριά του Έβρου, που κάθε πρωί οι κάτοικοι συναντούν λαθρομετανάστες στις αυλές των σπιτιών τους.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Το πρωί της Παρασκευής 30 λαθρομετανάστες προσπάθησαν να φτάσουν από την παραλία που τους άφησε ο διακινητής,  στο χωριό Τερσανά Ακρωτηρίου στα Χανιά. 1000 ευρώ το κεφάλι τους πήρε ο τούρκος δουλέμπορος για να τους αφήσει στην ερημική παραλία, λέγοντας τους ότι χάλασε η βάρκα...
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top