ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Καταδίωξη και πυροβολισμοί τα ξημερώματα μετά από ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Μαρούσι (ΦΩΤΟ)

Εκτυλίχθηκαν σκηνές... Φαρ-Ουέστ

Σκηνές… Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από ληστεία σε μινι μάρκετ στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR και του Bαϊου Σύρρου, όλα έγιναν στις 05:15 τα ξημερώματα, όταν δυο αυτοκίνητα (ένα τζιπ και ένα επιβατικό) με 7 άτομα, έφτασαν σε ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στα σύνορα Αμαρουσίου-Πεύκης, στην οδό Άρεως.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

Όταν χτύπησε ο συναγερμός, οι ιδιοκτήτες του ψιλικατζίδικου θορυβημένοι πήγαν να δουν τι έχει συμβεί. Την ώρα λοιπόν που ο άνδρας ξεκλείδωνε την πόρτα, μπούκαραν μέσα στο μίνι μάρκετ οι 3 από τους Ρομά, οι οποίοι τον χτύπησαν, και τον απείλησαν με κατσαβίδι, κλειδώνοντας τον με την γυναίκα του σε ένα δωματιάκι αρπάζοντας πακέτα με τσιγάρα, καθώς και όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΙΣ 19:50 ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ

Στο μεταξύ ωστόσο, είχε ήδη ειδοποιηθεί η ομάδα ΔΙΑΣ από το χτύπημα του συναγερμού, με αποτέλεσμα να φτάσει… πάνω στην ώρα. Οι 4 Ρομά που είχαν μείνει έξω από το ψιλικατζίδικο και κρατούσαν τσίλιες, με το που είδαν τους αστυνομικούς πυροβόλησαν στο ψαχνό, με την ομάδα ΔΙΑΣ να ανταποδίδει τους πυροβολισμούς.

Οι ληστές που εκείνη την ώρα ήταν μέσα στο ψιλικατζίδικο, ακούγοντας τι συμβαίνει έξω τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια, τρέχοντας στους δρόμους της γειτονιάς για να ξεφύγουν.

Οι άλλοι 4 που κρατούσαν τσίλιες, διέφυγαν με τα δυο αυτοκίνητα, αλλά στη συνέχεια εγκατέλειψαν στην οδό Ομήρου το ένα εκ των δυο.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top