Τα τουρκικά ΜΜΕ "ανακάλυψαν" νέο επεισόδιο στα Ίμια

Τι μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στην Κωνσταντινούπολή Άννα Ανδρέου

Νέο επεισόδιο στα Ίμια ανάμεσα σε σκάφη του Λιμενικού ανακάλυψαν και πάλι τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης που συνεχίζουν να συντηρούν το κλίμα έντασης στην περιοχή.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα η ανταποκρίτρια του σταθμού στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου «το ίδιο σκηνικό στήθηκε και σήμερα Δευτέρα στα Ίμια, με τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων να είναι παρατεταγμένα στην περιοχή, καταγράφοντας κάθε κίνηση. Βιντεάκια, που δείχνουν ότι επιδιώκουν να συντηρήσουν την ένταση  και να μας κάνουν να ασχοληθούμε με το θέμα, έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρακτορεία Ντογάν και Ανατολού».

«Σήμερα, Δευτέρα τα τουρκικά μέσα μιλάνε για ένταση στην περιοχή του Αιγαίου μεταξύ ελληνικών και τουρκικών σκαφών που κράτησε 15 λεπτά. Το απόγευμα, οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι τρία σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής που κατευθύνονταν προς τα Ίμια, βρέθηκαν αντιμέτωπα με τουρκικά σκάφη. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι το ένα τουρκικό περιπολικό που κινήθηκε εναντίον των ελληνικών σκαφών, καταδιώκοντας, φέρεται να είναι το σκάφος «Κουσάντασι» που την περασμένη εβδομάδα είχε ρίξει βολές στο Αιγαίο, στο πλαίσιο άσκησης», πρόσθεσε η Άννα Ανδρέου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top