Ένας χρόνος χωρίς τον Παντελίδη-Ράγισε καρδιές η μητέρα του στο σημείο που έχασε την ζωή του (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Με δάκρυα στα μάτια, ντυμένη στα μαύρα και υποβασταζόμενη στο τρισάγιο του παιδιού της - Πρώτη ανάρτηση 18-02-2017 20:30

Ένας χρόνος έκλεισε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από την ημέρα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο Παντελής Παντελίδης. Η μητέρα του Αθηνά, πήγε στον τόπο που ο γιος της άφησε την τελευταία του πνοη και οι σκηνές που ακολουθήσαν ραγίζουν καρδιές.

ΣΠΑΡΑΞΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Όπως θα δείτε και στο video, ο πόνος της Αθηνάς Παντελίδου είναι αβάσταχτος.Η μητέρα του τραγουδιστή, υποβασταζόμενη έφθασε το απόγευμα στο σημείο που ένα χρόνο πριν ο Παντελής της έφυγε για πάντα.

Ελάχιστες είναι οι λέξεις που καταφέρνει να πει. Ο χρόνος για τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη σταμάτησε στις 8.20 το πρωί ένα χρόνο πριν, τη στιγμή που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο σε  αερογέφυρα  της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Εκεί όπου έσβησαν τα όνειρα του τραγουδιστή.

Δίπλα στην Αθηνά Παντελίδη συγγενείς φίλοι και θαυμαστές του γιου της.Η ίδια φορά τα μαύρα γυαλιά της για να κρύψει τον πόνο της, στέκεται μπροστά στο σημείο που έσβησε το παιδί της, αλλά δεν αντέχει Οι δικοί της άνθρωποι την απομακρύνουν, ενώ ο κόσμος φωνάζει το όνομα του παιδιού της.

Από το πρωί το σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα πλημμύρισε από κόσμο, ενώ στην περιοχή το μόνο που ακούγονταν ήταν τα τραγούδια του.

Ένα χρόνο τώρα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ζητά απαντήσεις για το τι έγινε εκείνο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουάριου.

Μαζί με τον άτυχο τραγουδιστή στο αυτοκίνητο ήταν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη  που τραυματίστηκαν...

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας τραγουδιστής φαινομενο που αγαπήθηκε από το κοινό όσο κανείς άλλος. Κατάφερε να φθάσει την κορυφή μόνος του. Ένα λαϊκό παιδί από τη Νέα Ιωνία έγινε το ίνδαλμα χιλιάδων ανθρώπων.

Η μητέρα του στη σελίδα της στο Facebook,  έστειλε το Σάββατο το μήνυμα της, γράφοντας:

«ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top