ΦΡΙΚΗ στην Έδεσσα! Βρέθηκε νεκρός με μαχαιριές στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του

Συνελήφθη 47χρονος τον οποίο φιλοξενούσε

Βρέθηκε νεκρός με μαχαιριές στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του

Νεκρός μέσα στην είσοδο του σπιτιού του στην Έδεσσα βρέθηκε ένας 71χρονος, με τις αρχές να συλλαμβάνουν έναν 47χρονο που τον τελευταίο καιρό φιλοξενούνταν στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι ή ξυλουργικό εργαλείο.

Ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο άνδρες για ασήμαντο λόγο.

Αμέσως μετά, ο 47χρονος κάλεσε την αστυνομία και έφυγε από το σημείο. Οι αρχές των αναζήτησαν και λίγο αργότερα τον εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι τοξικομανής και είχε απασχολήσει παλιότερα την αστυνομία για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Στις αρχές του χρόνου μάλιστα είχε ένα καυγά με έναν 37χρονο στον οποίο επιτέθηκε και τραυμάτισε με ψαλίδι.

Τότε είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, επικαλούμενος αναπηρία και εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top