ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Δίνουν οι Έλληνες ρούχα και τρόφιμα από το υστέρημα τους για τους πρόσφυγες και πάνε στα αζήτητα-ΑΥΤΟΨΙΑ STAR

Χωματερή θυμίζουν οι συνθήκες φύλαξης στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ελληνικού

Στο... έλεος του Θεού βρίσκονται μεγάλες ποσότητες προμηθειών που έχουν συγκεντρωθεί από οργανισμούς και ιδιώτες για τους πρόσφυγες. Ο έλεγχος είναι πλημελλής, όπως μπορείτε να δείτε στην αυτοψία του Star και του Βαγγέλη Γκούμα.

Αφορμή για το ρεπορτάζ στάθηκαν οι καταγγελίες πως στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στο Ελληνικό υπάρχουν εκατοντάδες τόνοι με τρόφιμα, ρούχα και παπούτσια, τα οποία δεν έχουν καταγραφεί!

Ο Βαγγέλης Γκούμας πήγε με την κάμερα του Star στον χώρο και κατέγραψε εικόνες ντροπής, πριν βέβαια τον σταματήσουν αστυνομικοί, που εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο χώρο.

Οι συνθήκες φύλαξης θύμιζαν χωματερή!

Οι υποθετικά υπεύθυνοι του χώρου φανερά ενοχλημένοι, χωρίς να δηλώσουν ταυτότητα ζήτησαν από τον δημοσιογράφο και το τηλεοπτικό συνεργείο του Star να αποχωρήσουν, χωρίς να απαντήσουν χωρίς να απαντήσουν σε καμία ερώτηση 

Ο δήμαρχος Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος κατήγγειλε ότι όλες οι προμήθειες, τα εμπορεύματα τεράστιας αξίας, καταλήγουν οπουδήποτε αλλού εκτός από τους μετανάστες.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top