Γνωστός του άγρια δολοφονημένου ιερέα ο δράστης-Τον έπνιξε με μαξιλάρι και τον έδεσε χειροπόδαρα

Φρικτό έγκλημα στον Γέρακα-Ποιο φέρεται να ήταν το κίνητρο

Στυγερό έγκλημα με θύμα έναν ιερέα αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στο Γέρακα. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κρεβάτι του δεμένος και φιμωμένος, ενώ ο δράστης φαίνεται ότι ήταν πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον.

Κάποια πολύτιμα κοσμήματα, οικογενειακά κειμήλια  του 46χρονου ιερέα και κάποια ιερατικά άμφια είναι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας του πατέρα Ιερόθεου Καμίτση. Ο άτυχος ιερέας τα είχε φυλαγμένα σε ένα ντουλάπι μέσα στο σπίτι του στο Γέρακα. Ήταν το μοναδικό σημείο που είχε ψάξει σχολαστικά ο άγνωστος δολοφόνος  πριν κλείσει πίσω του την πόρτα του διαμερίσματος.

Ο ιερέας ήταν με τις πιτζάμες νεκρός, από ασφυξία, δεμένος πάνω στο κρεβάτι. Ο δολοφόνος του είχε βάλει στο στόμα ένα πανί και πιθανότατα του έφραξε τη μύτη με ένα μαξιλάρι. Οι αστυνομικοί βρήκαν το μαξιλάρι στο μπάνιο του διαμερίσματος. Ήταν γεμάτο αίματα.

Όσοι γνώριζαν τον ιερέα κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην γειτονιά. Τον έβλεπαν μάλιστα συχνά να κάνει βόλτα με τον μοναδικό του σύντροφο, ένα μικρό σκυλάκι.

Η είδηση της δολοφονίας του ιερέα έπεσε σαν κεραυνός στην μικρή ενορία του Αγίου Γεωργίου στην Πεντέλη.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν πιθανότατα γνωστός του ιερέα  καθώς στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και ερευνούν σχολαστικά πολλά πρόσωπα από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top