ΒΟΥΒΟΣ ΠΟΝΟΣ για την μάνα! Ποιες λέξεις ψέλλισε η Αθηνά Παντελίδου στην κάμερα -ΒΙΝΤΕΟ

Υποβασταζόμενη και εμφανώς στενοχωρημένη η μητέρα του καλλιτέχνη στο μνημόσυνο του Παντελή!

Ακόμη μια δύσκολη μέρα πέρασε για την μητέρα του Παντελή Παντελίδη. 

Η Αθηνά Παντελίδου, τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του παιδιού της και έκλαψε για μια ακόμη φορά για τον καλλιτέχνη που έχασε την ζωή του πριν 12 μήνες σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή.

Μαυροφορεμένη, με σκούρα γυαλιά ηλίου, χωρίς μακιγιάζ, απλή και εμφανώς στενοχωρημένη η μητέρα του Παντελή, πήγε το πρωί της Κυριακής στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, και στον τάφο του παιδιού της, άναψε κεράκια και προσευχήθηκε για την ψυχή του γιου της.

Υποβασταζόμενη από την αδελφή της αλλά και άλλους συγγενείς η Αθηνά Παντελίδου, η οποία εδώ και ένα χρόνο τηρεί σιγή ιχθύος και δεν μιλά στα ΜΜΕ, βρήκε  τη δύναμη και το κουράγιο και ψέλλισε δύο κουβέντες στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Βγαίνοντας από το σπίτι της, λίγο πριν πάει στην εκκλησία για το μνημόσυνο η κυρία Παντελίδου είπε «σας ευχαριστώ πολύ, καλημέρα, σας ευχαριστώ για όλα, να είστε καλά».

Με την ίδια αξιοπρέπεια λίγες ημέρες πριν το μνημόσυνο του Παντελή, η μητέρα του πήρε  πήρε χαρτί  και στυλό και έγραψε ένα μήνυμα για τους θαυμαστές του Παντελή της… «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση στην οικογένεια μου... Χωρίς εσάς δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να σταθούμε στα πόδια μας... Σας ευχαριστώ πολύ και χρέος μας είναι να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό έργο του Παντελή μας... Με αγάπη, Παντελίδου Αθήνα», έγραψε χαρακτηριστικά για λογαριασμό της εκπομπής «Αυτοψία»,
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top