ΠΑΝΙΚΟΣ στην Καλαμάτα! Φοιτήτρια σε ΑΜΟΚ έκλεψε αυτοκίνητο και ξεκίνησε ΤΡΕΛΗ πορεία

Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα

Φοιτήτρια σε ΑΜΟΚ έκλεψε αυτοκίνητο ξεκίνησε ΤΡΕΛΗ πορεία

Σκηνές από κινηματογραφική ληστεία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Καλαμάτας, όταν μια 22χρονη φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθήνας, σε κατάσταση αμόκ, έκλεψε ένα αυτοκίνητη και ξεκίνησε τρελή πορεία μέσα στους δρόμους της πόλης.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline το απίστευτο σκηνικό ξεκίνησε στη διασταύρωση Κανάρη και Βαλαωρίτου. Μια κοπέλα μπήκε ξαφνικά στο αυτοκίνητο ενός άνδρα και κάθισε στη θέση του συνοδηγού.

Ο νεαρός οδηγός της ζήτησε να βγει έξω, αλλά εκείνη δεν κούναγε ρούπι. Ο άνδρας βγήκε έξω από το αυτοκίνητο για να απομακρύνει την 22χρονη που έδειχνε να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα και τότε εκείνη έκλεισε τις ασφάλειες, πήγε πίσω από το τιμόνι και ξεκίνησε μια τρελή πορεία με το αυτοκίνητο.

Στη γωνία Κανάρη και Γεωργούλη χτύπησε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και μετά βγήκε στην Αριστομένους. Μετά τα φανάρια μάλιστα της Φραντζή η κοπέλα ανέβηκε με το αυτοκίνητο πάνω σε ποδηλατόδρομο και στο ύψος της παλιάς αστυνομίας έχασε τον προφυλακτήρα κι άλλο ένα κομμάτι του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια κατέβηκε στο οδόστρωμα και πάτησε γκάζι με τους πεζούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Μετά τη Βασ. Κωνσταντίνου, η 22χρονη άρχισε και πάλι να χτυπά σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο ύψος της Αριστοτέλους έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αγροτικό και σε ένα βανάκι που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε όταν σφήνωσε σε αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να περάσει. Οδηγοί έτρεξαν να την πιάσουν και με δυσκολία την έκαναν καλά.

Η κοπέλα ήταν εκτός ελέγχου και αντιστάθηκε σε αστυνομικό με πολιτικά ρίχνοντάς του μια μπουνιά. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χτύπησε και προξένησε ζημιές σε τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top