ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης σπάει την σιωπή του για τον χαμό του Παντελή και μιλά για ΟΛΑ

Τι είπε για την Φρόσω Κυριάκου και την Μίνα Αρναούτη

Λίγες μόλις ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη, ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία», απόσπασμα της οποία μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σπάζοντας την σιωπή του, ο Τριαντάφυλλος με λόγια που συγκλονίζουν, μίλησε για την ζωή τους, την πορεία του αδερφού του, την τελευταία τους συνάντηση, το δυστύχημα αλλά και τον αγώνα της οικογένειας να διαλευκάνει τις συνθήκες του τροχαίου.

«Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ»

Μιλώντας για όλο αυτό το διάστημα που Παντελής έχει φύγει από την ζωή, ο αδερφός του δεν κρύβει πως ο χρόνος αυτός του άφησε «σίγουρα πίκρα, σίγουρα ο πόνος δεν περνάει και κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο που μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς κάποιο κέρδος. Όσο υπήρχε ο Παντελής,  μπορεί να πει κανείς ότι έρχονταν για εκείνον. Αλλά τώρα δεν υπάρχει ο Παντελής και ο κόσμος που έρχεται, έρχεται για να μας δείξει την αγάπη του προς εκείνον».

«ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΝΙΩΘΩ»

«Αυτό που εισπράττω δεν περιγράφεται με λόγια. Τόση αγάπη, τόση περηφάνεια… Αυτό που νιώθω είναι ότι ο καθένας ταυτίστηκε με τον Παντελή. Άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν και δεν τον είχαν δει ποτέ, νιώθουν ότι ήταν αδερφός τους, ξάδερφός τους, θείος τους(…)Ταυτίζονται με το απλό παιδί που από μια γειτονιά της Νέας Ιωνίας, χωρίς να χτυπήσει πόρτες, κατάφερε να φτάσει ψηλά».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΝΑ

Αναφερόμενος στη Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου με τις οποίες η οικογένεια του έχει εμπλακεί σε έναν σκληρό δικαστικό πόλεμο, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ξεκαθάρισε πως «το μόνο που θέλουμε είναι να βγει η αλήθεια και μόνο η αλήθεια. Ευελπιστώ να φτάσουμε εκεί. Πιστεύω ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Σύμφωνα με όλα τα ευρήματα κορυφαίων επιστημόνων, όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού. Πιστεύω η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει όπως ξέρει την δουλειά της».

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ «ΠΑΛΕΥΕΙ» ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;

«Ο Παντελής δεν γυρνάει. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για να δικαιωθεί η ψυχή του και να είναι ήρεμος. Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά που είναι σαν να μας λέει “ψάξτε καλύτερα”. Aν τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα δεν θα ασχολιόμασταν με αυτό το κομμάτι. Πλέον επειδή οι αρχικές υποψίες έγιναν ντοκουμέντα θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για την ψυχή του Παντελή(…)Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει. Κανείς από την οικογένεια δεν έχει ασχοληθεί ούτε με τα κορίτσια ούτε με οτιδήποτε. Εγώ θέλω να βγει η αλήθεια και μόνο!»

«Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ»

«Ο δυνατός της οικογένειας είναι η μητέρα μου. Όλοι βοηθάμε και κάνουμε κάτι από λίγο για να τα φέρουμε πέρα, αλλά η μητέρα μου είναι όπως την φώναζε ο Παντελής, “κέρβερος”.Η μητέρα μου κοίταγε να κάνει το καλύτερο για τον Παντελή».

Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ «ΦΥΓΕΙ» ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

Αναφερόμενος στο τραγούδι του Παντελή για την «σκάρτη γκόμενα στα Κατεχόμενα» εξαιτίας του οποίου είχε δεχτεί σφοδρή κριτική λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ο Τριαντάφυλλος λέει:

«Είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ τότε. Προσπαθούσε να μας κάνει πλάκα τότε αλλά ήταν πολύ στεναχωρημένος. Είχε βγάλει έρπη. Τον πίκρανε η επίθεση που δέχτηκε. Ο Παντελής ήταν άνθρωπος που τα έπαιρνε όλα μέσα του, τα έπνιγε και του βγαίνανε…»

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

«Να τον θυμόμαστε σαν ένα απλό, καθημερινό παιδί, που μπόρεσε και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς αντίκρισμα και χωρίς να το λέει. Το καμαρίνι του ήταν κέντρο διερχομένων(…)Έχουμε χρέος σαν οικογένεια να συνεχίσουμε τον φιλανθρωπικό σκοπό που είχε ξεκινήσει ο Παντελής. Είναι όνειρό μας να δημιουργήσουμε ένα ίδρυμα με την ονομασία Παντελής Παντελίδης που θα βοηθά ανθρώπους να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top