To star.gr έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για την οικογένεια με το βρέφος στο Βόλο

Πλήθος μηνυμάτων έφτασαν στο star.gr-Πολλοί θέλησαν να βοηθήσουν από το υστέρημά τους

To star.gr έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για την οικογένεια με το βρέφος στο Βόλο

Μπορεί μετά από 7 χρόνια Μνημονίου ο Έλληνας να μετρά και το ένα λεπτό του ευρώ, ωστόσο όταν πρόκειται να βοηθήσουν συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη, δίνουν και από το υστέρημά τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με το θέμα που είχαμε δημοσιεύει προ ημερών για την εννιαμελή οικογένεια από τον Βόλο, η οποία μέσω της 54χρονης γιαγιάς Κ.Μ, απηύθυνε έκκληση για βοήθεια, λόγω των σοβαρών θεμάτων υγείας, αλλά και των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, πρόκειται για μια οικογένεια που κινδυνεύει με έξωση (καθώς δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιο), χρωστά στη ΔΕΗ 5.000 ευρώ και κινδυνεύει να της ξανακόψουν το ρεύμα, ενώ πέρασε έναν Χειμώνα χωρίς θέρμανση, με αποτέλεσμα να παγώσουν όλοι, μαζί με το 5 μηνών μωρό που υπάρχει στο σπίτι (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο η 54χρονη νεότατη γιαγιά της οικογένειας Κ.Μ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το ίδιο και ο 35χρονος γιος της, ενώ η 32χρονη κόρη της κατάφερε μετά από εφτά χρόνια να κάνει παιδί, το οποίο όμως λόγω του ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο σύζυγός της μπορούν να βρουν δουλειά, δυσκολεύεται πολύ να το φροντίσει. Την φροντίδα τους έχει αναλάβει η Εκκλησία, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί.

Η συγκλονιστική ιστορία ευαισθητοποίησε πολύ τους αναγνώστες του star.gr, που έσπευσαν να στείλουν μηνύματα για να μάθουν πως μπορούν να βοηθήσουν την οικογένεια αυτή, με την ανταπόκριση τους να είναι συγκινητική.

Της Χριστίνας Βεργιώτη
E-mail: chvergioti@star.gr
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top