Βόμβα της αεροπορίας σε πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη-Εκκενώθηκαν διαμερίσματα

Είναι από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά δεν εξερράγη ποτέ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν εντοπίστηκε χθες Τετάρτη, βόμβα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου σε βάθος 5,5 μέτρων σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Μοναστηρίου 90 στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Όπως θα δείτε τόσο στο video όσο και στις φώτο που δημοσιεύει το voria, η μεγάλη επιχείρηση συνεχίστηκε και σήμερα, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η οδός Μοναστηρίου, από τη Νικηταρά (ρεύμα εισόδου) έως την Ανδρέα Παπανδρέου (ρεύμα εξόδου), ενώ για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν εκ νέου τα διαμερίσματα που βρίσκονται στο οικοδομικό τετράγωνο του πρατηρίου καυσίμων.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου, Πέτρο Σούλα, πρόκειται για βόμβα της αεροπορίας που έπεσε από αεροπλάνο και δεν εξερράγη, κι όχι για οξειδωμένο βλήμα, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό. Εντοπίστηκε χθες το πρωί σε βάθος 5,5 μέτρων κατά τη διάρκεια εργασιών στο βενζινάδικο.



Στη συνέχεια, χρειάστηκε να γίνει άντληση όλων των καυσίμων του πρατηρίου, διαδικασία που κράτησε αρκετές ώρες, πριν αναλάβουν οι πυροτεχνουργοί που διέκοψαν χθες το βράδυ την επιχείρησή τους για να την επαναλάβουν το πρωί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top