ΘΡΗΝΟΣ στο Βόλο για τον ξαφνικό χαμό της Ανδρονίκης Παπαϊωσήφ

Σπαραγμός στην κηδεία της από πλήθος κόσμου που πήγε να την αποχαιρετίσει για τελευταία φορά

ΘΡΗΝΟΣ στο Βόλο για τον χαμό της Ανδρονίκης Παπαϊωσήφ

Στα μαύρα ντύθηκε ο Βόλος από τον ξαφνικό χαμό της 56χρονης Ανδρονίκης – Σωτηρίας Παπαϊωσήφ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα στο νοσοκομείου Βόλου, έχοντας δίπλα της ανθρώπους που αγαπούσε.

Χθες, Τρίτη, σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου και πλήθος κόσμου πήγε να της πει το τελευταίο αντίο.

Όπως αναφέρει ο Ταχυδρόμος, η 56χρονη ιδιοκτήτρια καφέ έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, τα προβλήματα με την υγεία της ξεκίνησαν πριν από 13 μήνες, όταν και οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι πάσχει από καρκίνο. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας απίστευτος αγώνας για να μπορέσει να τον νικήσει.

Πέρσι το καλοκαίρι μετά από χημειοθεραπείες κι ένα χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, φαινόταν να είναι καλά στην υγεία της, αναπτερώνοντας τις ελπίδες των δικών της ανθρώπων ότι θα τα καταφέρει.

Τον Σεπτέμβριο όμως υποτροπίασε και τελικά κατέληξε τη Δευτέρα.

Η 56χρονη ήταν πολύ γνωστή στο Βόλο, καθώς μέχρι και το 2011 διατηρούσε το καφέ «Παράλογο» στην Τοπάλη.

Είχε σπουδάσει λογιστική και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο Βόλο. Φίλοι της είπαν ότι ήταν αξιολάτρευτη, καλοσυνάτη, χαμογελαστή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top