Μέσα σε λίγες μέρες παντρεύτηκε, έγινε πατέρας και ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ – «Είμαστε συγκλονισμένοι»

Μόνο μια αγκαλιά πρόλαβε να πάρει το παιδί του ο νιόπαντρος Λευτέρης Στασινόπουλος-Αυτό ήθελε η μοίρα

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Λευτέρη Στασινόπουλο. Ο 35χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ πήγαινε να δει τον νεογέννητο γιο του, που είχε έρθει στη ζωή δύο μέρες νωρίτερα.  

Ο άτυχος Λευτέρης μόλις λίγα λεπτά είχε προλάβει να δει το βρέφος του. Μόλις λίγα λεπτά είχε προλάβει να πάρει το μωρό στην αγκαλιά του. Αυτό ήταν γραμμένο του 35χρονου, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο το πρωί της Τρίτης στις 10:30, στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαϊάς.

Όπως μεταδώσαμε την Τετάρτη στο star.gr, το αυτοκίνητό του σφηνώθηκε κάτω από μια νταλίκα, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο. Η σύγκρουση ήταν μετωπική και πάρα πολύ σφοδρή, ενώ στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο όχημα.

Λίγες ώρες πριν φύγει για πάντα, ο Λευτέρης είχε μοιραστεί την ευτυχία του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, γράφοντας «Σήμερα το πρωί ήρθε ο αντράκος μου. Μεγάλη ευτυχία. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα».

Τραγική ειρωνεία ο Λευτέρης είχε παντρευτεί πριν μερικές ημέρες!

Μάλιστα, η σύζυγός και η οικογένειά του για αρκετές ώρες δεν γνώριζαν τίποτα για τον ξαφνικό χαμό του. Τελικά έμαθαν την δυσάρεστη είδηση αργά το απόγευμα την Τρίτης, όταν ο πεθερός του Λευτέρη αναγνώρισε τη σορό του στο νοσοκομείο.

Τα παιχνίδια της ζωής όμως δεν έχουν τέλος για την οικογένεια, καθώς από τη μια πλευρά συγγενείς και φίλοι θα πρέπει να εύχονται «να σας ζήσει» για το νεογέννητο πλασματάκι  και από την άλλη πρέπει να λένε «συλλυπητήρια». 

Σήμερα Τετάρτη, o γαμπρός του θύματος συγκλονισμένος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Από μαρτυρίες μας είπαν ότι κάποιος τον έκλεισε. Δεν ξέρω! Είχε πολύ κακό καιρό και πολλά νερά σε εκείνο το σημείο», είπε μεταξύ άλλων.

ΦΩΤΟ PATRASTIMES

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top