«Θα μαχαιρώσω τον 15χρονο φονιά»-Με βεντέτα απειλεί η μάνα του 6χρονου που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε

Τέλος δεν έχει η τραγωδία στην Κομοτηνή-Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή

Τέλος δεν έχει η τραγωδία στην Κομοτηνή, με την μητέρα του 6χρονου Σεζάλ Μεχμεταλή, να απειλεί με βεντέτα.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, το ανήλικο κωφό αγοράκι, έπεσε θύμα άγριου παρά φύσιν βιασμού και στραγγαλισμού από έναν 15χρονο κωφάλαλο Ρομά το βράδυ της Κυριακής.

Ο ανήλικος φονιάς μετά το αποτρόπαιο έγκλημα τον σκέπασε με ένα παλιό μπουφάν και κάτι κουρτίνες και τον παράτησε στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Μιλώντας στο xronos.gr, η μητέρα του Σεζάλ, Καδριέ Αμέτ Ογλού ξέσπασε στην κάμερα λέγοντας πως αν αφεθεί ελεύθερος ο 15χρονος, θα τον μαχαιρώσει με τα ίδια της τα χέρια:

 Εγώ θέλω και ο 15χρονος και η αδερφή του να μείνουν μέσα! Ισόβια!Η αδερφή του τώρα εξαφανίστηκε. Αν τον αφήσουν οι αστυνομικοί επειδή είναι ανήλικο, θα τον μαχαιρώσω κι εγώ με το μαχαίρι και θα τον φέρω στην αστυνομία με τα ίδια μου τα χέρια. Έκαψε την ψυχή μου. Δυο παιδιά  μου έμειναν πλέον! Είδα το παιδί μου τώρα που μου το φέρανε και νόμιζα πως κοιμάται

TO ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ

ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΜΕΤΑΛΗ ΣΕΖΑΛ

Σύμφωνα με τους γονείς του 6χρονου, ο 15χρονος φερόμενος ως δράστης, αφού βίασε και στραγγάλισε το θύμα του, επέστρεψε στον καταυλισμό. Πήγε στο σπίτι του θύματός του και προσποιούταν ότι συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, για να θολώσει τα νερά, υποστήριξε ότι είδε τον 6χρονο να επιβιβάζεται σε ασημί χρώματος αυτοκίνητο και να φεύγει με την συνοδεία δύο ανδρών προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ

Το άψυχο κορμί του 6χρονου Σεζάλ, μεταφέρθηκε στο σπίτι των γονιών του, όπου άντρες και γυναίκες, σε χωριστό χώρο, πραγματοποιούν μοιρολόι κατά τα ισλαμικά θρησκευτικά έθιμα, με το σώμα του μικρού να βρίσκεται κάτω από ένα λευκό σεντόνι στο δωμάτιο των αντρών.

Η κηδεία του θύματος θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 15:00.





 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top