AYTA είναι τα τρία αγγελούδια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και αγκαλιασμένα-Τα άφησαν στη μοίρα τους

Όταν βλέπουν άνδρες κλαίνε-Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα αναλάβει την επιμέλεια τους όπως όλα δείχνουν

Αυτά είναι τα τρία αγγελούδια που τα εγκατέλειψαν

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες των τριών παιδιών που όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, βρέθηκαν παρατημένα στο δρόμο και αφημένα στη μοίρα τους.

Πρόκειται για τρία αγγελούδια τριών ετών, δυο ετών και επτά μηνών αντίστοιχα, τα οποία περαστικοί εντόπισαν να περιφέρονται σε πεζοδρόμιο της οδού Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα, δίχως να τα αναζητήσει κανείς.

ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ

Προς το παρόν, τα τρία κοριτσάκια φιλοξενούνται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια όπως αποκλειστικά σας έγραψε το star.gr, είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την επιμέλεια τους το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, τα τρία κοριτσάκια ιλοξενούνται σε δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς την παρουσία άλλων παιδιών και όπως στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η Βασιλική Γεωργιοπούλου, διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν καλή διάθεση. 

ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟ ΑΛΛΟ

Αυτό που συγκλονίζει, είναι το μεγαλύτερο από τα τρία, είχε αγκαλιάσει με προστατευτικό τρόπο τα μικρότερα αδερφάκια του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα παιδάκια δεν έχουν πει καθόλου τις λέξεις «μαμά» και «μπαμπά», όπως θα περίμενε κανείς, ενώ δείχνουν να φοβούνται την αντρική παρουσία.

Συγκεκριμένα όπως εξήγησε η κα Γεωργιοπούλου, τα δυο μεγαλύτερα κοριτσάκια όταν βλέπουν άνδρα δείχνουν να φοβούνται ενώ κάποιες φορές μπορεί και να κλάψουν. Αντίθετα, όταν βλέπουν γυναίκες χαμογελούν και τρέχουν για να τα αγκαλιάσουν.



Προς το παρόν δεν υπάρχει κανέναν στοιχείο για την ταυτότητα των γονιών τους:

«Μόνο το τριών ετών κοριτσάκι ανταποκρίνεται σε εντολές, και λέει κάποιες ελληνικές λέξεις. Συχνά λέει και κάποιες άλλες λέξεις, αλλά δεν γνωρίζουμε αν είναι αυτές που χρησιμοποιούν τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία. Τα δύο μεγαλύτερα σε ηλικία κοριτσάκια, πρόκειται να δει λογοθεραπεύτρια, προκειμένου να εκτιμήσει αν οι λέξεις που χρησιμοποιών είναι αυτές που λένε τα παιδιά της ηλικίας τους, ή είναι κάποια ξένη γλώσσα».



Επίσης, σύμφωνα με την Βασιλική Γεωργιοπούλου, όταν βρέθηκαν τα τρία παιδιά ήσαν κατάλληλα ντυμένα για χειμώνα, με καθαρά και περιποιημένα ρούχα.

Όσον αφορά στις έρευνες της Αστυνομίας, αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες σε καταυλισμούς Ρομά έχοντας στα χέρια τους φωτογραφίες των παιδιών, μήπως κάποιος να τα αναγνωρίσει και ως εκ τούτου εντοπίσουν τους γονείς τους, ή κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο. Επίσης, όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να δοθούν στην δημοσιότητα, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, οι φωτογραφίες των παιδιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top