ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: Περιπολία των αστυνομικών στο Ζεφύρι

Το συνεργείο του Star και ο Βάιος Σύρρος ακολούθησαν μια περιπολία ρουτίνας των αστυνομικών της ΟΠΚΕ

Τον νόμο της σιωπής έχουν επιβάλει οι σκληρές συμμορίες σε πολλές περιοχές της Δυτικής  Αττικής. Οι ένοπλες συμπλοκές και οι ληστείες είναι καθημερινότητα στην περιοχή, ενώ σε πολλούς καταυλισμούς υπάρχουν βουνά με κλεμμένα και καμένα αυτοκίνητα. Το συνεργείο του Star και ο Βάιος Σύρρος ακολούθησαν μια  περιπολία ρουτίνας των αστυνομικών της ΟΠΚΕ.

Μετά τους πυροβολισμούς στο Ζεφύρι, το κομβόι με τα θωρακισμένα τζιπάκια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ, σταμάτησαν για να ελέγξουν μια σιδερένια πόρτα που ξεφύτρωσε ξαφνικά στη μέση του δημόσιου δρόμου.

Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από έναν καταυλισμό στο Μενίδι. Ήταν στο δρόμο, με καραμπίνες. Το πρώτο σήμα το πήρε η Άμεση Δράση αλλά τα περιπολικά, εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν μπαίνουν πλέον μέσα στους καταυλισμούς. Όλοι περιμένουν την ΟΠΚΕ για να δώσει από μέσα, την πρώτη εικόνα. 

Μέσα στον καταυλισμό, φαινομενικά επικρατεί ηρεμία. Εδώ, οι σκληρές συμμορίες έχουν επιβάλει με τα όπλα τον νόμο της σιωπής. Κάνεις δεν είδε ούτε άκουσε κάτι, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο …και στη θέση του.

Στους Σαράντα Μάρτυρες στο Ζεφύρι, το μόνο που βλέπει κανείς είναι ολόκληρα βουνά με δεκάδες καμένα κουφάρια από κλεμμένα και λεηλατημένα αυτοκίνητα.

Μόνο οι άνδρες της ΟΠΚΕ μπορούν εδώ να στήσουν ενέδρα για τις σκληρές συμμορίες. 

Οι συλλήψεις στην περιοχή της Δυτικής Αττικής είναι δεκάδες κάθε μήνα, οι περισσότεροι κακοποιοί, ωστόσο, παραμένουν εκτός φυλακής κι επιστρέφουν αμέσως στην ενεργό δράση.   

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top