Ανατριχίλα από τις αναρτήσεις στο Facebook ενός εκ των κατηγορούμενων που φέρεται να δολοφόνησε τον Ιάκωβο Εμμανουήλ

Ο 33χρονος συνέταιρός του, κατηγορείται ότι σκότωσε τον 39χρονο επιχειρηματία παρέα με τη φίλη του και έναν άλλον άνδρα

Έπεσαν σε αντιφάσεις και τελικά δεν γλίτωσαν τις χειροπέδες οι δυο άντρες και η μια γυναίκα οι οποίοι κατηγορούνται για την δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία στο Ηρακλειο Κρήτης.

ΤΟ ΘΥΜΑ

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr σε βάρος τους εκδοθήκαν εντάλματα σύλληψης και οδηγήθηκαν σε ανακριτή και εισαγγελέα Ηρακλείου για να απολογηθούν και για να περιγράψει ο καθένας τους τον ρόλο που είχε και τι γνώριζε για την δολοφονία του Ιάκωβου Εμμανουήλ ο οποίος βρέθηκε πετάμενος και με ένα χτύπημα στο κεφάλι στο ρέμα Ρεχτρα, του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό από μια κάμερα κλειστού κυκλώματος που εντόπισαν οι αστυνομικοί έκαψε τον συνεργάτη του 39χρονου καθώς φέρεται να οδηγεί το αυτοκίνητο του θύματος και να έχει βάλει την σορό του μέσα στο πορτ μπαγκαζ. Λίγο καιρό πριν, είχαν αποφασίσει να ανοίξουν μαζί μια επιχείρηση. Οι αστυνομικοί επίσης αναζητούν και το ακριβές σημείο όπου χτυπήθηκε το θύμα πριν τον μεταφέρουν στην ερημική περιοχή.

ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ:

Αυτό που προκαλεί όμως σοκ, είναι οι αναρτήσεις ενός εκ των κατηγορουμένων στο Facebook τις ημέρες που ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν αγνοούμενος. Στην αρχή ανήρτησε φωτογραφία ενώ χαλάρωνε μπροστά στο τζάκι και στη συνέχεια μια άλλη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται και το θύμα...Τα σχόλια όμως που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικά:

«Κοιτάξτε έναν δολοφόνο πόσο άνετα κάθεται τέσσερις μέρες μετά και καμαρώνει το μ....  τώρα θα ζει με τον φόβο».

Οι τρεις κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τέταρτη και Πέμπτη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top