ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο ΘΑΝΑΤΟ! Πώς παγίδεψαν τον επιχειρηματία από το Ηράκλειο για να τον σκοτώσουν

Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα

Πώς παγίδεψαν τον επιχειρηματία από το Ηράκλειο

Όλα έδειχναν ότι πρόκειται για το τέλειο έγκλημα… ή τουλάχιστον έτσι πίστεψαν οι δολοφόνοι του 39χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, οι οποίοι του έστησαν παγίδα με δόλωμα την αγορά μικροποσότητας χασίς.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι σκοπός του 33χρονου συνέταιρού του ήταν να τον βγάλει από τη μέση για να γλιτώσει τις πιέσεις για την επιστροφή των δανεικών.

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο 39χρονος πήγε στο ραντεβού ανυποψίαστος και βρήκε τραγικό θάνατο. Μάλιστα τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης είναι ανατριχιαστικό, αφού κάνει λόγο για απίστευτη βιαιότητα που μαρτυρούν τα χτυπήματα που έχει το θύμα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Η οργή των συγγενών και των φίλων του 39χρονου ξεχειλίζει, καθώς τονίζουν ότι ο 33χρονος είχε βοηθηθεί από τον άνθρωπό τους, όσο κανείς άλλος.

Τον κατηγορούν μάλιστα πως λέει ψέματα ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία του επιχειρηματία και σημειώνουν ότι ακόμα και αν οι ισχυρισμοί του είναι αληθινοί, ο ίδιος βοήθησε να πετάξουν το πτώμα σε ρέμα, παριστάνοντας στη συνέχεια τον στεναχωρημένο.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, ο συνέταιρος κατέβαλε προσπάθειες να πείσει εκ των προτέρων για τα ευρήματα που θα ανέκυπταν με την πρόοδο των ερευνών. Ήθελε να δικαιολογηθεί ώστε αν ο κλοιός «έσφιγγε» γύρω του να περνούσε στην… αντεπίθεση. Όμως όσο πιο πολύ μιλούσε, τόσο περισσότερο ενίσχυε τις υποψίες των αστυνομικών γύρω από το πρόσωπό του. Και έπειτα «μίλησαν» τα ευρήματα και εκείνος αναγκάστηκε να αλλάξει ρότα και να κατευθύνει τις έρευνες για τη δολοφονία στον 25χρονο συγκατηγορούμενό του.

Ο 25χρονος προς το παρών δεν έχει πει τίποτα και θα ξεδιπλώσει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του την Τετάρτη που θα απολογηθεί.

Ο 33χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία, δέχεται όμως ότι βοήθησε να εξαφανίσουν το πτώμα.

Το υλικό από κάμερες ασφαλείας αποκάλυψε τις κινήσεις τους. Εκεί εμπλέκεται και η 30χρονη φίλη του συνέταιρου, σε βάρος της οποίας επίσης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από κοινού. Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα για το φόνο.

Πάντως, τουλάχιστον δημόσια, οι σχέσεις των δύο ανδρών, του 40χρονου θύματος και του 33χρονου, φαίνονταν καλές. Αυτό τουλάχιστον πίστευε το θύμα, το οποίο είχε επενδύσει σε αυτήν τη συνεργασία, ελπίζοντας ότι οι δουλειές θα πάνε καλά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top