Προσοχή: Oλικός παγετός στους δρόμους!

Χωριά βυθισμένα στο σκοτάδι, χωρίς νερό και θέρμανση!

Στο έλεος του Θεού οι κάτοικοι στην Κύμη! Ειδικά μηχανήματα προσπαθούν να καθαρίσουν τον δρόμο κι ένα πυροσβεστικό όχημα προσπαθεί να μεταφέρει έναν ασθενή με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Βήμα βήμα προσπαθουν να περάσουν οι δυνάμεις του στρατού για να ανοίξουν τον δρόμο.

Το έδαφος γλιστράει πολύ και οι άνθρωποι, αν κυκλοφορούν, κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να πάθουν κάποιο ατύχημα.

Οι κάτοικοι παραπονιούνται για τον κρατικό μηχανισμό, από την άλλη, όμως, ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Σκουρλέτης, είπε ότι ο κρατικός μηχανισμός έχει ανταποκριθεί πολύ ικανοποιητικά.

Η παραλία της Κύμης, ο χαρακτηριστικός οικισμός της περιοχής και τουριστικό θέρετρο, είναι εδώ και τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα, οι άνθρωποι δεν μπορούν καν να ζεσταθούν ούτε με τζάκι και δεν έχουν ούτε νερό. Δεν μπορούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Στο Καπανδρίτι, οι δρόμοι γλιστρούν και οι οδηγοί πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Η θερμοκρασία πριν λίγο έδειχνε -5 βαθμούς Κελσίου. Ο δρόμος είναι ένα κανονικό παγοδρόμιο! Το αυτοκίνητο δεν πατάει σε λάστιχο αλλά σε ένα σκληρό στρώμα από χιόνι, το οποίο υπάρχει σε ολόκληρο τον δρόμο.

Στον κεντρικό δρόμο, προς το παρόν, διέρχονται αυτοκίνητα, όταν, όμως, μετά τα μεσάνυχτα, σταματήσει η κυκλοφορία, θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνα. Στο δρόμο, θέλει πολύ χαμηλές ταχύτητες, όχι άσκοπες μετακινήσεις και μεγάλη προσοχή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top