EΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ένας άνθρωπος στο χωριό Ταξιάρχης στην Εύβοια

Στο σημείο σπεύδει εκχιονιστικό

Εγκλωβισμένος άνθρωπος στο χωριό Ταξιάρχης στην Εύβοια

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχουν τεθεί Κύμη, Σκόπελος και Αλόννησος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr.

Το χιόνι σε αυτές τις περιοχές έχει «θάψει» τα πάντα στο πέρασμα του, με αποτέλεσμα δεκάδες χωριά και εκατοντάδες κάτοικοι να «εγκλωβιστούν» στα σπίτια τους, σε πολλά από τα οποία δεν υπάρχει ρεύμα, καθώς η έντονη κακοκαιρία προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Ειδικότερο στο χωριό Ταξιάρχης στην Κύμη, υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος χρήζει άμεσης βοήθειας, καθώς το χιόνι που έχει ξεπεράσει τα 2 μέτρα, τον έχει «παγιδεύσει» στο σπίτι του απ΄όπου και δεν μπορεί να βγει.

Στο σημείο σπεύδουν εκχιονίστηκα μηχανήματα ώστε να συνδράμουν, ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του και επικοινωνεί συνεχώς στο τηλέφωνο με τα συνεργεία και τους αρμόδιους.

40 ΑΤΟΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Και στα χωριά της ορεινής Κρήτης η κατάσταση δεν είναι καλύτερη, καθώς 40 συνολικά άτομα παραμένουν εγκλωβισμένα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύουν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από το star.gr, στο Οροπέδιο Λασιθίου ο τδράργυρος έδειξε… -15 βαθμούς Κελσίου,  με το χιόνι να έχει φτάσει το ένα μέτρο!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top