ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ο ΦΟΝΙΑΣ της Λούτσας- Τον ΕΚΤΕΛΕΣΕ για… 150 ευρώ

Δύο σφαίρες ήταν αρκετές για να τον σκοτώσουν ακαριαία

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ο ΦΟΝΙΑΣ της Λούτσας-Τον ΕΚΤΕΛΕΣΕ για 150 ευρώ

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα που σόκαρε την Λούτσα, ο φονιάς του 59χρονου οικοδόμου παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 50χρονο Κύπριο συνάδελφο του θύματος που είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και φέρεται να τον εκτέλεσε για… 150 ευρώ!

Οι δυο άντρες γνωρίζονταν και έκαναν ξεχωριστά ή και από κοινού εργασίες και «μερεμέτια» σε οικοδομές. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, φαίνεται πως είχαν αγεφύρωτες διαφορές. Αυτή ήταν για ακόμη μία φορά η αιτία της αντιπαράθεσης που εξελίχθηκε σε συμπλοκή και κατέληξε στο στυγερό έγκλημα.

Ο 59χρονος από την Αλβανία εργαζόταν σε νεοαναγειρόμενο κτίριο, ιδιοκτησίας πρώην αστυνομικού, στην οδό Πλάτωνος στη Αρτέμιδα.

Το πρωί της Πέμπτης, πριν από τις 10:00, ο δράστης πήγε στην οικοδομή και κάλεσε τον 59χρονο να κατέβει. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε συμπλοκή με τους δράστες να πιάνονται στα χέρια και να ανταλλάσσουν γρονθοκοπήματα.

Όλοι νόμιζαν ότι η αντιπαράθεση θα τελείωνε εκεί. Δυστυχώς ο δράστης πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε έχοντας στην κατοχή του ένα κυνηγετικό δίκαννο. Εντόπισε το θύμα την ώρα που βρισκόταν στο δρόμο έξω από την οικοδομή και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον πυροβόλησε δύο φορές μία στο κεφάλι και μία στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ωστόσο, λίγες ώρες μετά παραδόθηκε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top