Πελάτισσες-δηλητήριο ξάφρισαν κομμωτήριο! Η μία κουρευόταν και η άλλη έκλεβε

Δείτε καρέ-καρέ τη ληστεία στο ΒΙΝΤΕΟ

Μακριά μαλλιά και…  χέρια είχαν δύο γυναίκες αλβανικής καταγωγής, όταν επισκέφτηκαν ένα κομμωτήριο στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης για κούρεμα και κλέψιμο! 

Οι δύο φίλες και χρόνια πελάτισσες του συγκεκριμένου κομμωτηρίου στον Λαγκαδά πήγαν, όπως συνήθιζαν για περιποίηση μαλλιών και όλα έδειχναν φυσιολογικά. Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε ότι το κούρεμα της μίας εκ των δύο γυναικών θα κόστιζε κάτι παραπάνω στην ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου.

Όπως φάνηκε στο ΒΙΝΤΕΟ από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που κατέγραψε καρέ-καρέ την κλοπή στο κομμωτήριο, όσο η μια κουρευόταν απασχολώντας την κομμώτρια, η άλλη επιδιδόταν σε ένα ρεσιτάλ κλεψίματος. Μάλιστα, η μία γυναίκα που κουρευόταν έβλεπε από τον καθρέφτη τη φίλη της και της έδινε οδηγίες για το που θα… χτυπήσει στη μητρική τους γλώσσα, για να μην το αντιλαμβάνεται η κομμώτρια.

Και όλη αυτή «επιχείρηση» στήθηκε για να αρπάξουν με ταχυδακτυλουργικό τρόπο ένα ζελέ μαλλιών, ένα λάδι μαλλιών και μία λακ.

Όπως αναφέρει το Lagadas.net, η ιδιοκτήτρια έχει ενημερώσει την Αστυνομία και θέλησε με την δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο να κινητοποιήσει τους καταστηματάρχες, προκειμένου να μην συμβεί και σε αυτούς.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top