Έξω από το σπίτι του Κοντονή στο Κολωνάκι ο «Ρουβίκωνας»

«Παρέμβαση» πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών

Έξω από το σπίτι του Σταύρου Κοντονή στο Κολωνάκι βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης ομάδα αντιεξουσιαστών.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα», πραγματοποίησαν «παρέμβαση» πετώντας φέιγ βολάν έξω από την οικία του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Σε κείμενο που ανέβηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Πραγματοποιήσαμε παρέμβαση σήμερα, έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, στο Κολωνάκι. Ο πολιτικός προϊστάμενος της άστικής δικαιοσύνης φέρει την άμεση και φυσική ευθύνη για το όσα γίνονται σε αυτό το πεδίο.Φέρει την ευθύνη για τις διώξεις και τις σκευωρίες κατά αγωνιστών όπως ο Μάριος Σεισίδης, φέρει την ευθύνη για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του Δ. Κουφοντίνα, του καταλογίζουμε την ευθύνη για τις μορφές και τις μεθόδους της καταστολής σε όποιον σηκώνει κεφάλι και συνεχίζει να το κρατάει όρθιο παρά τους πειρασμούς της αυτοταπείνωσης της μετάνοιας».

Μάλιστα στέλνουν και ένα μήνυμα λέγοντας:

«Οι αλληλέγγυοι είμαστε εδώ, δεν θα αφήσουμε κανένα μόνο του απέναντι στο κράτος, δεν θα εγκαταλείψουμε τους ανθρώπους του αγώνα. Ας το έχουν υπόψιν τους αυτό, οι άνθρωποι του κράτους είτε δεξιού είτε αριστερού κάθε φορά που νομίζουν ότι "παίζουν μπάλα μόνοι τους". Δεν παίζουν μόνοι τους».

Παράλληλα ο Ρουβίκωνας κάνει αναφορά και στον Δημήτρη Κουφοντίνα, εστιάζοντας στην εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη στη Νομική. Οι αντιεξουσιαστές κατηγορούν την πρυτανεία της Νομικής, την κυβέρνηση και την αστυνομία πως ενορχήστρωσαν την απαγόρευσή της και κάνουν λόγο για τελεσίγραφο που «στάλθηκε μέσα στη φυλακή, το οποίο του κοινοποιούσε, πως στη περίπτωση που θα παρενέβαινε τηλεφωνικά στην εκδήλωση θα του αφαιρούσε για δυο χρόνια, το δικαίωμα αίτησης χορήγησης άδειας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top