Ο φίλος του δολοφονημένου καπετάνιου μιλά αποκλειστικά στο STAR-Τι λέει για τη «μαύρη χήρα»

Τι απάντησε στο δικαστήριο για το σωματίδιο που βρέθηκε στο αριστερό του χέρι

Αποκλειστικά στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο επιστήθιος φίλος του δολοφονημένου καπετάνιου από την Κοιλάδα.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, κατά την διάρκεια της δίκης που συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης σε κλίμα μεγάλης έντασης, εξετάστηκε ο κολλητός φίλος του Θανάση Λάμπρου, ενώ η κατηγορούμενη λιποθύμησε (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ:

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή, ο καπετάνιος βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι του κολλητού του με το περίστροφο του φίλου του.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας, στο αριστερό χέρι αυτού του ανθρώπου αυτού βρέθηκε ένα σωματίδιο συμβατό με κατάλοιπο πυροβολισμού, το οποίο όμως μπορεί να δικαιολογηθεί από την φύση της δουλειάς του γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει μηχανουργείο.

Όταν η έδρα τον ρώτησε «πως μπορείτε να δικαιολογήσετε την ύπαρξη πυρίτιδας στο αριστερό σας χέρι;», ο επιστήθιος φίλος του καπετάνιου απάντησε:

«Όταν διαπίστωσα πως ο Θανάσης ήταν πυροβολημένος με το περίστροφό μου, πήγα στο συρτάρι όπου το είχα φυλαγμένο μαζί με κάποιες σφαίρες και πήρα με το δεξί μου χέρι κάποιες (ακέραιες) σφαίρες για να τις πετάξω. Και ίσως έτσι να έμεινε κάποιο κατάλοιπο».

Μάλιστα πρόσθεσε πως «ενδεχομένως με το αριστερό χέρι να πήρα κάποιους παλιούς κάλυκες που ήταν μπερδεμένοι με τις υπόλοιπες σφαίρες» και δήλωσε ότι στη συνέχεια τα πήρε και τα πέταξε σε μια μακρινή απόσταση.

Πώς το αιτιολόγησε αυτό;

Εξήγησε στο δικαστήριο πως εκείνη την στιγμή πανικοβλήθηκε και φοβήθηκε επειδή το όπλο ήταν δικό του και υπέθεσε πως η αστυνομία θα μπορούσε να τον συνδέσει και να τον κατηγορήσει. Το μετάνιωσε και από μόνος του είπε στην αστυνομία το εν λόγω συμβάν, υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε πετάξει το όπλο. Στην ουσία δηλαδή ήταν εκείνος που ενημέρωσε την αστυνομία».

Σημαντικό στοιχείο: Στο περίστροφο έμεινε ένας κάλυκας αλλά οι σφαίρες ήταν δυο. Εφόσον ήταν δυο,  σημαίνει πως κάποιος εξαφάνισε τον ένα κάλυκα.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ STAR:

«Όταν τον είδα πεσμένο σοκαρίστηκα. Προσπάθησα να του μιλήσω, να καταλάβω αν επικοινωνεί. Δεν απάντησε. Μόνο ανάσαινε αλλά δεν είχε επαφή, δεν μιλούσε και δεν έκανε κάποια κίνηση. Αυτόματα πήρα τις Πρώτες Βοήθειες και την Αστυνομία για να μπορέσουμε να τον σώσουμε, αλλά τελικά δεν έγινε. Κάλεσα έναν φίλο για να έρθει σε βοήθεια, και δώσαμε προτεραιότητα να μεταφερθεί σύντομα στο Κέντρο Υγείας. Το ασθενοφόρο δεν έφτασε ποτέ και τον μεταφέραμε εμείς στο Κέντρο Υγείας».

Αναφερόμενος στην κατηγορούμενη, Δήμητρα Βούλγαρη, όταν ρωτήθηκε ποιος την ειδοποίησε και πήγε στο Κέντρο Υγείας απάντησε πως δεν ήξερε, ενώ την περιέγραψε ως εξής:

«Ήταν ψυχρή, δεν έδειξε πόνο και δεν έκλαψε. Έδειχνε σαν να μην είχε καταλάβει τι είχε γίνει. Άκουσα στο δικαστήριο ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι είδαν ανθρώπους την ώρα που εγώ έλειπα και ήμουν στο Κέντρο Υγείας, να μπαίνουν και να βγαίνουν άνθρωποι από το σπίτι μου. Άκουσα ότι ήταν η μητέρα και η αδερφή της κατηγορούμενης».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕ:

«Δεν χάθηκε χρόνος με αυτό που έκανα. Ήταν απλά μια αντίδραση γιατί σκέφτηκα ότι μπλέκω και εγώ μετά σε αυτή την υπόθεση. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν το περίστροφό μου. Δεν έκρυψα τίποτα. Εγώ πήγα στην αστυνομία και είπα όλη την αλήθεια!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως «επιθυμώ την αλήθεια. Αν το έχει κάνει όντως η Δήμητρα, επιθυμώ την εσχάτη των ποινών. Αν όχι, επιθυμώ την αθώωση της».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top